Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic a decis unde va juca sezonul următor

Ibrahimovic a decis unde va juca sezonul următor

Zlatan Ibrahimovic, scandal rasism, LeBron James,

Zlatan Ibrahimovic se pare că a decis unde dorește să joace sezonul următor. Suedezul este tentat să semneze o prelungire a contracatului cu AC Milan.

Atacantul de 38 de ani le-a prezentat fanilor noul echipament al clubului pentru sezonul 2020/2021. Pentru suporteri semnul este clar. Zlatan va rămâne alături de italieni și în stagiunea următoare. În filmul de prezentare apar și căpitanul Alessio Romagnoli și Theo Hernandez. Noul echipament va fi purtata de jucători prima dată pe 2 august la meciul cu Cagliari.

Ibrahimovic a venit în Italia în iarnă

În ianuarie, fostul internațional a semnat cu AC Milan un contract valabil până la finalul sezonului. Singura condiție pusă de Zlatan a fost ca echipa să se califice în Europa League. Totuși, în momentul în care s-a auzit că antrenorul Stefano Pioli ar putea fi înlocuit cu Ralf Rangnick, Ibrahimovic se gândea la plecare.

„Cine este Ralf Rangnick? N-am auzit de el”, a spus atunci fotbalistul.

Pioli și-a prelungit însă contractul, deci suedezul nu mai are motive de supărare. De când a revenit pe San Siro, Ibrahimovic a jucat 18 meciuri pentru AC Milan. A dat 8 goluri și a reușit 4 pase decisive. Suedezul a revenit la AC Milan după 7 ani și jumătate. Zlatan Ibrahimovic a debutat în fotbalul profesionist la Malmo, în 1999. De atunci, a marcat peste 400 de goluri pentru Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. În iarnă a avut mai multe oferte de la cluburi din Europa, dar a decis să se întoarcă la AC Milan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: