Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic, reacţie în stilul caracteristic după ce a marcat pentru AC Milan

Ibrahimovic, reacţie în stilul caracteristic după ce a marcat pentru AC Milan

Ibrahimovic, reacţie în stilul caracteristic

Zlatan Ibrahimovic a marcat un gol de excepţie pentru AC Milan în duelul cu Cagliari. Este prima reuşită a suedezului într-un meci oficial de la revenirea în Italia.

Suedezul, în vârstă de 38 de ani a contribuit la victoria cu 2-0 a echipei sale în meciul de pe terenul lui Cagliari. A recunoscut însă că nu este în formă maximă şi încă mai are de recuperat până va impresiona pe teren, aşa cum o făcea.

„Nu am celebrat în stilul caracteristic, ca Dumnezeu, deoarece voi sărbători golul aşa doar pe San Siro. Mă simt bine, antrenorul m-a întrebat în partea a doua dacă vreau să fiu schimbat pentru a mă odihni, dar nu am avut probleme. E normal să mă întrebe, am o vârstă. Dar mintea e ageră, trebuie şi corpul să o imite!,” a declarat Zlatan Ibrahimovic.

AC Milan a acumulat 25 de puncte şi a urcat pe locul 8.

Ce le-a spus ziariştilor despre contract

Pentru suedez acesta a fost al 57-lea gol în tricoul lui AC Milan. Glumeţ din fire, fostul internațional le-a dezvăluit jurnaliştilor care este condiţia pentru a-şi prelungi contractul cu italienii.

„Doar dacă reuşesc să aduc titlul pe San Siro, atunci se prelungeşte automat!,” a spus amuzat jucătorul.

Atacantul a revenit la începutul anului la AC Milan după 7 ani și jumătate. A semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire. Zlatan Ibrahimovic a mai jucat pentru Milan între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei.

Citește și: Un campion mondial a murit la Dakar! Motociclistul a avut un accident

Loading...