Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic ar putea rata finalul sezonului! S-a accidentat la antrenament!

Ibrahimovic ar putea rata finalul sezonului! S-a accidentat la antrenament!

Zlatan Ibrahimovic, accidentare

Suedezul a suferit o accidentare destul de gravă la antrenamentul de luni. Medicii vor decide cât va fi nevoit atacantul să stea pe magine.

Atacantul lui AC Milan s-a accidentat se pare la tendonul lui Ahile și ar putea fi indisponibil o perioadă destul de lungă de timp. Medicii urmează să stabilească cu exactitate ce fel de accidentare a suferit și ce trebuie să facă mai departe suedezul. O problemă medicală gravă ar putea pune capăt carierei fostului internațional, în vârstă de 38 de ani. Ibrahimovic a părăsit terenul cu ochii în lacrimi ajutat de colegii săi. Acesta abia revenise la antrenamente. Pe 12 mai s-a întors în Italia, și a fost obligat să petreacă 14 zile în izolare. Timp de aproape două luni, Zlatan s-a antrenat în Suedia pe terenul echipei Hammarby, al cărei proprietar este.

Ibrahimovic a revenit în Italia în 2020

Zlatan Ibrahimovic a acceptat să revină pe San Siro, la începutul anului. A semnat un contract cu AC Milan până în această vară, cu posibilitatea de a-l prelungi. Italienii i-au oferit o primă de instalare de 1,5 milioane de euro și un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. La fosta sa echipă, LA Galaxy primea 7,2 milioane de euro, dar a preferat să revină în Europa. Printre echipele la care a jucat Zlatan Ibrahimovic se numărăr Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain și Manchester United. Pentru Milan a mai evoluat între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei.
În actualul sezon, suedezul a marcat 4 goluri în cele 10 meciuri pe care le-a jucat. Chiar dacă are 38 de ani, fostul internațional suedez este dorit și de alte echipe din Italia. În urmă cu o lună, Sinişa Mihajlovic spunea că și-ar dori să-l convingă să joace pentru Bologna, dacă nu își va prelungi înțelegerea cu Milan.

Loading...