Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase e supărat pe australieni! “E bătaie de joc”

Ilie Năstase e supărat pe australieni! “E bătaie de joc”

ilie nastase, Sorana Cîrstea, Australian Open 2021,

Turneul de la Australian Open este unul total atipic anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Calificările s-au jucat în alte țări, jucătorii au stat 14 zile în carantină, unii chiar în izolare. Fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase crede că primul turneu de Grand Slam al anului nu ar fi trebuit organizat anul acesta.

Sunt multe voci care i-au criticat pe australieni. Sunt destui care cred că anul acesta Australian Open nu ar fi trebuit să se joace. Printre aceștia se numără și fostul lider mondial, Ilie Năstase. Acesta și-a arătat nemulțumirea din cauza condițiilor impuse.

„Trebuia anulat turneul ăsta! Dacă s-a anulat cel mai important turneu din lume, Wimbledon, nu ştiu de ce nu le-au amânat pe toate! Pentru mine e un antrenament. Nici nu îmi face plăcere să mă uit. Sunt meciuri care nu au farmec! Totul e trist. Jucătorii sunt triști, nu se bucură! E vorba de bani, probabil! Ca spectacol, nu are nicio treabă. Dacă îmi spuneau mie că trebuie să stau 14 zile în carantină, 2000 de ani nu mă duceam. Cum să dau la peretele din camera de la hotel?! E ridicol! E bătaie de joc!”, a spus Ilie Năstase pentru as.ro.

Jucătorii au fost nemulțumiți de condițiile oferite

Foarte mulți jucători au fost obligați să stea în izolare în camerele de hotel pentru 14 zile. În această situație au fost cei care au călătorit în avioane în care s-au descoperit persoane infectate cu coronavirus. Astfel, jucătorii de tenis nu au putut nici măcar să se antreneze două săptămâni. În această situație a fost și Sorana Cîrstea care i-a criticat dur pe australieni. Aceasta a rămas și fără o geantă cu haine și vitamine.

“În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele. Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam”, a mai adăugat Adrian Cruciat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: