Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase este pregătit să devină tatic: ”O vom îndruma să joace tenis”

Ilie Năstase este pregătit să devină tatic: ”O vom îndruma să joace tenis”

Ilie Năstase este pregătit să devină tatic

Ilie Năstase este pregătit să devină tătic din nou. Fostul cel mai mare tenisman are deja cinci copii, însă acesta își mai dorește o fetiță care să devină o campioană la tenis. 

Ilie Năstase este pregătit să devină tatic

Ilie Năstase are 74 de ani, însă vârsta nu este un obstacol pentru cineva care își dorește din tot sufletul ceva. Marele tenisman a îndrăznit să își mai dorească încă un copil și speră că ar putea fi chiar o fetiță. Deși are cinci copii, Năstase nu a vrut în nici un fel să-i forțeze să facă ceva dacă nu au simțit, astfel că niciunul dintre ei nu este campion la tenis.

Cu fetița are deja alte planuri. El vrea să o facă campioană mondială și, cine știe, poate să devină viitoarea Simona Halep. Acesta o va sprijini la tot pasul și speră că visul lui se va îndeplini curând.

”Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă. Este ideea Ioanei, care să devină o altă Simona. dar asta nu-ţi garantează nimeni. Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a declarat Ilie Năstase.

Marele tenisman este în cel mai bun moment al lui

Fostului mare tenisman îi merge foarte bine. Acesta este mult mai fericit și relaxat de când s-a căsătorit cu Ioana Simion, semn că cei doi se iubesc și se respectă. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu apropae un an și acum se gândesc chiar să facă un copil, de preferabil fată. Nu este doar dorința lui Ilie Năstase, ci și a soției lui.

Ilie Năstase a declara într-un interviu pentru Kanal D că și-a găsit liniștea lângă Ioana. Legătura lor este și asa foarte strânsă, însă și-ar mai dori un copil care să închege tot ce au acumulat până acum, scrie cancan.ro.

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult și asta pentru că îmi face bine. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a mai spus Ilie Năstase, în cadrul aceleași emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: