Redactia.ro
Home » Monden » Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica sa. Cum au reacționat internauții

Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica sa. Cum au reacționat internauții

GALERIE FOTO (2) Gina si Smiley

Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica sa. Vedeta tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După ce și-a botezat fetița, Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. De ceva vreme, iubita lui Smiley postează din ce în ce mai des poze cu Josephine.

Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica sa. Cum au reacționat internauții

Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica sa. Încet, încet, Gina Pistol le-o prezintă pe fiica sa fanilor săi. În urmă cu câteva zile, Gina și Smiley și-au botezat fetița, pe Josephine. Prezentatoarea tv este foarte fericită și își dedică tot timpul celei mici, pentru a nu-i lipsi nimic. Cei doi părinți au avut parte de momente de neuitat în weekend, pentru că micuța lor a fost creștinată. Marele eveniment a fost ținut în secret, dar invitații nu s-au putut abține și au postat imagini incendiare de la botez.

Recent, Gina Pistol a postat o imagine alături de fiica sa. Blondina o ține pe Jaosephine în brațe, fiind prima imagine cu cele două în această ipostază. De asemenea, blondina a postat și un mesaj emoționant. „“Meseria” de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună. Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele.(…)„. La scurti timp, mii de internauți au apreciat imaginea cu Gina Pistol și fiica sa.

Gina si Josephine

Gestul impresionant pe care Smiley l-a făcut, la scurt timp de la botezul fiicei lui

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de discreți cu viața lor personală, mai ales de când au devenit părinți. Dacă până acum cei doi nu se pozau împreună, lucrurile pare că s-au schimbat. Celebrul artist a postat o imagine emoționantă cu iubita sa, chiar de la botezul lui Josephine. Smiley și-a surprins fanii, oferind în același timp și un mesaje compleșitor despre botezul copilului lui. „Duminica aceasta pentru noi a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prietenii și persoanele dragi pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața noastră. Josephine, ești TOT!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Gina si Smiley la botezul fiicei lor

Smiley și Gina au organizat o mică petrecere într-o locație de vis din Capitală. Au decorat totul cu bun gust și au foarte atenți la detalii. La botez au participat multe vedete, rude și apropiați, care s-au bucurat din plin de această ocazie.Într-un podcast, Smiley a declarat că viața lui s-a schimbat radical și că relația cu Gina s-a construit treptat. “A fost dorit, dar nu a fost planificat! Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a zis treaba asta: ‘Ai răbdare! Nu e după noi! Dacă este să se întâmple se va întâmpla!’ Și cred că atunci nu m-a crezut. Și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea fost pregătită pentru asta, că ea este dătătoarea de viață. Femeile au fost alese să dea viață, ele au drept de viață și de moarte. A venit într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost plecat, nu am mai fost solicitat să nu am timp să trăiesc asta. Vreau să îmi iau atestat de tată! (…)”, a spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: