Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea care a emoționat mii de români! Ei sunt eroii României

Imaginea care a emoționat mii de români! Ei sunt eroii României

Imaginea care a emoționat mii de români!

Pe timpul pandemiei de coronavirus, persoanele care lucrează în sistemul sanitar sunt cele mai expuse la infectarea cu COVID-19, dar cu toate astea cadrele medicale și asistentele s-au implicat în tot acest timp pentru a salva viețile românilor. Recent, pe pagina oficială a MAE a fost postată o fotografie care a înduioșat internauții.

Imaginea care a emoționat mii de români! Ei sunt eroii României

În situația de față, întreaga lume traversează o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus, iar cei mai expuși în fața virusului sunt medicii. În România, aceștia au fost prezenți în unitățile medicale pentru a le salva viețile oamenilor infectați cu COVID-19. Numeroase cadre medicale și angajați ai sistemului medical au murit în România din cauza infectării cu coronavirus.

Recent, pe Facebook-ul oficial al MAE a fost postată o imagine care a emoționat internauții. În fotografie este un medic de pe ambulanță, în timp ce stătea extenuat lângă targă, cu mâna la frunte. Alături de poză a fost scris și un mesaj. „Indiferent cât de greu vă este, pentru voi nu există “nu mai putem”! Știm asta… și știm că mereu veți găsi resurse pentru a putea ajuta! Vă mulțumim, Salvatorilor!, a fost mesajul postat. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, urându-le cadrelor medicale sănătate și să aibă putere să salveze viețile oamenilor.

Indiferent cât de greu vă este, pentru voi nu există “nu mai putem”!Știm asta… și știm că mereu veți găsi resurse pentru a putea ajuta!Vă mulțumim, Salvatorilor!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Marţi, 13 octombrie 2020

Protejarea medicilor din linia întâi

Primul caz de coronavirus a fost confirmat la sfârșitul lunii februarie, iar de atunci numărul persoanelor infectate a tot crescut. De asemenea, printre persoanele infectate sunt și multe cadre medicale. Afluxul uriaș de pacienți și deficitul de echipamente medicale de protecție sunt factorii care au dus la înrăutățirea situației. În România, sunt peste 1000 de cadre medicale confirmate cu COVID-19, iar protecția personalului medical este importantă, deoarece acesta reprezintă prima linia în lupta împotriva coronavirusului.

Eforturile depuse de medici și angajații sistemului medical sunt atât de mare, încât aceștia nu mai au timp să se gândească la ei și la sănătatea lor. Așadar, medicii trebuie protejați pentru a-i putea ajuta pe români. Chiar dacă situația este destul de delicată, românii trebuie să respecte condițiile de precauție pentru a evita răspândirea coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: