Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Artistul, condus pe ultimul drum în ropote de aplauze

Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Artistul, condus pe ultimul drum în ropote de aplauze

GALERIE FOTO (5) Benone Sinulescu inmormantare (3)

Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Momente emoționante la Arad, acolo unde Benone Sinulescu este condus pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit pentru a-și lua rămas bun de la legenda foclorului românesc.

Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Artistul, condus pe ultimul drum în ropote de aplauze

Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Duminică, 21 noiembrie, rudele, colegii și fanii își iau adio de la maestrul Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea din Arad. Imaginile sunt emoționante și triste, Benone Sinulescu este condus pe ultimul drum de Armata Română. Slujba de înmormântare va fi ținută de un sobor de preoți la Cimitirul Eternitatea din Arad.

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Artistul și-a dat ultima suflare în casa sa din Arad, fiind înconjurat de ceid dragi. Regretatul cântăreț va fi înmormântat cu onoruri militare, pentru că a primit cea mai înaltă distincție din partea fostului președinte al României, Ion Iliescu, în urmă cu mulți ani. Locul de veci al interpretului de muzică populară se află pe aleea centrală a Cimitirului ”Eternitatea” din Arad, iar cavoul a fost pregătit chiar de Benone Sinulescu în urmă cu trei ani.

Sofia Vicoveanca nu a reușit să ajungă la înmormântare

În aceste momente are loc înmormântarea lui Benone Sinulescu. Zeci de oameni au vemit pentru a-i aduce un omagiu celebrului artist. Sofia Vicoveanca nu a putut ajunge la înmormântarea colegului său de scenă, dar și-a exprimat durerea intervenind în direct. „Nu am cuvine… Doamne, nu știu. O să rămână pentru mine așa cum îl cunosc, așa cum îl știu, vesel și cu voie bună. Iertare, blândețe, iubire… Benone, să mă ierți, Dumnezeu să îți dea un somn lin! Condoleanțe tuturor și familiei”, a declarat Sofia Vicoveanca, în lacrimi, la România TV.

De asemenea, Irina Loghin și-a exprima regretul și durerea. În anii trecut, Benone Sinulescu și Irina Loghin au lansat multe piese împreună. „E o mare tristețe. Regret că nu am putut să ajung până la Arad. Îl știu acolo, refuz să cred că ne părăsește. Îl cunosc pe Benone din ’62, de la Ansamblul Ciocârlia, unde am avut foarte multe de învățat de la el. Făceam vocalize cu el. Avea un suflet extraordinar, pe toată lumea ajuta… Benone așa a fost! Căuta să ajute, mai ales pe cei tineri… E o mare pierdere, lasă moștenire un repertoriu imens. Cred că nu a existat un interpret de muzică populară să lase atâtea cântece moștenire. Tristețea e grea, despărțirea e foarte grea. Ne-a lăsat un gol în suflet, o mare tristețe. Condoleanțe soției, care a fost foarte aproape de el. Mereu spunea . O știu și eu gospodină. L-a iubit mult, avea o căsnicie frumoasă. Ne-am născut cu o viață fiecare… La revedere Benone, am senzația că ești încă acolo, acasă. Dumnezeu să te odihnească!”, a declarat Irina Loghin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: