Redactia.ro
Home » Știri » Imagini emoționante! Tată ucis de rachete în Fășia Gaza, după ce s-a filmat în timp ce își apăra copiii VIDEO

Imagini emoționante! Tată ucis de rachete în Fășia Gaza, după ce s-a filmat în timp ce își apăra copiii VIDEO

Imagini emoționante! Tată ucis de rachete în Fășia Gaza, după ce s-a filmat în timp ce își apăra copiii VIDEO

Au apărut imagini emoționante cu un tată palestinian care și-a găsit sfârșitul în urma atacului Israelului asupra Fășiei Gaza. Mama îl filma liniștindu-și cele două fiice, îngrozite de bombardament.

Imagini emoționante! Tată ucis de rachete în Fășia Gaza, după ce s-a filmat în timp ce își apăra copiii

Momentul în care un tată palenstinian își liniștea cele două fiice îngrozite de atacul Israelului asupra Fășiei Gaza, s-a viralizat și a ajuns pe internet. După cum se poate observa în imagini Ahmed al-Mansi, în vârstă de 35 ani, este vizibil îngrijorat, dar încearcă să nu le transmită agitația și celor două fiice ale sale.

”Nu vă fie teamă, jucați-vă în continuare, este aproape gata”, le repeta bărbatul fetelor, în timp ce se străduia să le protejeze cât mai bine cu trupul său, atunci când avioanele de război israeliene le urlau deasupra capului, scrie The Independent. Pe fundal se aud țipetele îngrozite ale celor două fetițe care îl strigă pe tatăl lor de sub perne: ”Tati, tati”.

Potrivit informațiilor sursei de mai sus, copilele și mama lor au supraviețuit ca prin minune atacului din weekend, dar bărbatul a murit încercând să le protejeze și să le liniștească. Momentul a fost filmat cu doar câteva minute înainte de lovitură. Tatăl-erou își filmează cele două fiice, în vârstă de 6 și 12 ani, jucându-se cu o jucărie magnetică pe care tocmai le cumpărase pentru sărbătoarea de Eid, pentru a le distrage atenția de la bombardament.

Videoclipul a fost postat pe canalul YouTube de familie numit „Vedetele Sarah și Hala”, care în ultimele patru luni a documentat viața celor două fete din Gaza, inclusiv mai recent, în timpul atacurile aeriene. Postarea a adunat zeci de mii de vizualizări și a ridicat familia la un fel de statut de celebritate în localitatea Strip, mulți oameni spunând că le-a adus alinare.

Videoclipul realizat de membrii supraviețuitori ai familiei sale din acea noapte este îngrozitor. Există în clip cel puțin 10 lovituri în doar 15 secunde. În întuneric, copiii pot fi auziți țipând și vomitând. Israelul a spus în acea noapte că viza rețelele subterane de tuneluri pe care militanții Hamas le folosesc în lupte.

Tănărul tată se numără acum printre cei 213 de oameni uciși în urma bombardamentelor din Gaza, potrivit ministerului sănătății din Gaza. Printre aceștia, se numără 61 de copii și 36 de femei.

Mama fetițelor: ”Așteptam moartea în orice moment”

Fratele Ahmed, Hamed, în vârstă de 36 de ani, un cunoscut fotograf din Gaza, a declarat pentru The Independent că, înainte cu o zi ca tatăl să fie ucis, a organizat o petrecere de aniversare pentru Hala, fiica sa de 6 ani.

”Încerca să facă totul pentru a-i face să se simtă fericiți, să le distragă atenția de la coșmar”, a spus Hamed.

Videoclipul cu bombardamentul fatal a fost realizat de soția lui Ahmed, Haneen. Părinții îngroziți pot fi auziți repetând shahada, o rugăciune islamică, în timp ce copiii țipă și plâng. Haneen, în vârstă de 29 de ani, a declarat că a început să filmeze totul pentru a marca momentul în care credea că întreaga ei familie va fi ucisă, ca o mărturie a ceea ce li s-a întâmplat.

”Mi-a fost atât de frică. Așteptam moartea în orice moment”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: