Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost surprinsă într-un costum de baie minuscul

Imagini incendiare cu Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost surprinsă într-un costum de baie minuscul

GALERIE FOTO (6) Imagini incendiare cu Bianca Pop

Imagini incendiare cu Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula iubirii a atras din nou atenția asupra ei! De această dată, a acaparat privirile bărbaților chiar pe litoralul românesc. Bianca Pop a mers la mare alături de o prietenă și nu s-a sfiit să poarte un costum de baie minuscul.

Imagini incendiare cu Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost surprinsă într-un costum de baie minuscul

Imagini incendiare cu Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost mereu în centrul atenției în urmă cu ceva timp, iar după o pauză în care a intrat într-un con de umbră, bruneta a revenit în atenția tuturor. Pentru că este sezonul estival, Bianca Pop a decis să plece împreună cu o prietenă de-ale ei la mare. Cele două au fost surprinse de paparazzi Cancan.ro, în timp ce se bucurau de o razele soarelui dar și de o baie în mare. Cu toate astea, nu putam scăpa din vedere faptul că fosta ispită purta un costum de baie minuscul, motiv pentru care atrăgea privirile tuturor celor din jur. Deși în urmă cu câteva luni obișnuia să ofere replici spectaculoase în mediul online, dar și imagini care nu o avantajau deloc, Bianca Pop pare că s-a cumințit acum.

Bruneta s-a bucurat de câteva momente de relaxare alături de prietena ei în valurile mări, după care s-a retras pe șezlong unde s-a bronzat toată ziua. Bianca Pop știe să-și pună în evidență trupul de invidiat. Aceasta a făcut și o semipiruetă, imediat cum a ieșit din apă, atrăgându-le și mai tare atenția masculilor aflați la plajă.

Vedeta a decis să se retragă din lumea scandalurilor, dar și din lumea mondenă. ”Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierdusem, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras. Nu, nu am niciun iubit, nici nu îmi trebuie acum, vreau un bărbat serios. Nu e vorba că nu mă tot caută unii sau alții, dar eu vreau un bărbat care să mă caute doar pe mine, nu pe toate din listă”, spunea Bianca Pop în urmă cu ceva timp.

Cine este, de fapt, Bianca Pop

Fosta ispită de la Insula iubirii s-a mutat în București în urmă cu trei ani, făcându-se imediat remarcată în lumea mondenă. După ce a participat la emisiunea difuzată pe Antena 1, bruneta a avut mai multe apariții la televizor, fiind implicată și în diferite scandaluri. Bianca a avut numeroase relații cu bărbați celebri din țară, printre ei numărându-se și fostul fotbalist, Marian Aliuță. Ulterior, aceasta a fost surprinsă și la brațul lui Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

De asemenea, bruneta s-a declarat cea mai bogată ispită, spunând că ea nu iese din casă cu mai puțin de 1000 de euro în poșetă. ”Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât, nu ies din casă”, a declarat Bianca Pop la televizor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: