Redactia.ro
Home » Știri » Imagini sfâșietoare cu văduva lui Vladimir Găitan. Femeia, distrusă de durere la priveghiul actorului

Imagini sfâșietoare cu văduva lui Vladimir Găitan. Femeia, distrusă de durere la priveghiul actorului

GALERIE FOTO (12)

Trupul neînsuflețit al actorului Vladimir Găitan a fost depus, vineri, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. Familia, dar și colegi de scenă au venit să-și ia rămas bun de la Vladimir Găitan care s-a stins la 73 de ani din cauza cancerului.

Vladimir Găitan, depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală

Atmosferă apăsătoare vineri în lumea teatrului. Trupul neînsuflețit al actorului Vladimir Găitan a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. Aici au venit să-și ia rămas bun atât familia, dar și colegi, și oameni care l-au cunoscut, informează click.ro

Gloria, fiica actorului era distrusă de durere. Abia și-a putut stăpâni lacrimile, dar a stat de vorbă cu presa pe scările bisericii. Și pentru Tunde Găitan, soția lui Vladimir Găitan, era un monument de durere, mai ales că între cei doi a exista o iubire unică.

Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe”.

Totodată, de la priveghi nu au lipsit Valentin Teodosiu, împreună cu soția lui, dar nici soția regretatului actor Marin Moraru, Lucia.

Teatrul de Comedie, mesaj după moartea lui Vladimir Găitan

Teatrul de Comedia a transmis un mesaj despre regretatul actor: ”Aplauzele noastre se îndreaptă către el” 

„Sunt puţine momentele care ne fac să renunţăm la zâmbetul-emblemă al Teatrului nostru şi în care simţim că rămânem fără replică! Din păcate, astăzi aşa ne simţim, la plecarea îndrăgitului prieten şi actor, Vladimir Găitan. Pentru Teatrul de Comedie a însemnat foarte mult: personaje minunate pe care le-a adus pe scenă, ani în care a condus Teatrul, colaborări cu regizori de mare valoare, evenimente la care ne-a fost alături şi prin care ne-a bucurat pe noi şi pe voi, cei din sală. Aplauzele noastre se îndreaptă către el, cel ce a fost şi care acum a părăsit Marea Scenă! În memoria acestuia, următoarele trei zile îi vor fi dedicate. Ne vom aminti de Vladimir Găitan în cele trei ipostaze esenţiale ale vieţii sale: în teatru, în cinematografie şi nu în ultimul rând, în cea de om”, este mesajul Teatrului.

Vladimir Găitan va fi înmormântat, sâmbătă, la ora 14:00 la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. La ora 12:00 va avea loc, mai întâi, slujba de înmormântareVladimir Găitan a murit pe 10 noiembrie, la vârsta de 73 de ani, după ce mai bine de trei decenii s-a luptat cu un cancer al sângelui.

Într-un interviu, Vladimir Găitan declara că mulți își amintesc de actori atunci când mor.

Din păcate, vă amintiți de noi doar atunci când murim. Văd tot felul de sintagme, una mai frumoasă ca alta, că ne-am transformat într-o stea, că sigur Dumnezeu și-a făcut un teatru în care i-a luat pe cei mai buni ca să îi aibă lângă el, după care se așterne o tăcere nedreaptă, suntem uitați și nimeni nu-și mai amintește decât la următorul deces”, spunea Vladimir Găitan pentru o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: