Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu devastator la Salonta! Arde violent un depozit de mase plastice. VIDEO

Incendiu devastator la Salonta! Arde violent un depozit de mase plastice. VIDEO

Un incendiu de devastator a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în Salonta, în județul Bihor, la un depozit de mase plastice reciclabile. 

UPDATE: Sunt degajări mari de fum în urma incendiului de la Salonta! ISU Crișana este pregătit să dea mesaj RO-Alert dacă norul gros de fum se va îndrepta spre locuitorii din Salonta.

La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului erau muncitori care lucrau în tura de noapte şi care, de altfel, au anunţat incendiul la 112. Aceştia au ieşit singuri din hala cuprinsă de foc.

Potrivit primelor informații de la fața locului, un incendiu devastator a cuprins de depozit de mase plastice din Salonta, localitate din județul Bihor. Arde cu flacără violentă, iar pompierii intervin în forță pentru lichidarea incendiului.

Incendiul de amploare a izbucnit în Salonta la depozitul de deşeuri de plastic reciclabile de pe strada Ghestului, din zona Gării din oraş, potrivit celor de la eBihoreanul.ro.

Incendiu devastator la Salonta! Arde violent un depozit de mase plastice

În jurul orei 6.20, militarii au reuşit să localizeze incendiul, iar o oră mai târziu încă luptau cu focul. Estimările sunt că vor mai avea multe ore de intervenţie, deoarece cantitatea de deşeuri de plastic cuprinsă de foc este foarte mare.

Focul violent de la Salonta emană fum negru şi dens.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Crișana” a fost sesizat, la ora 3.42, cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de mase plastice reciclabile situat în localitatea Salonta, județul Bihor.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați de urgență 30 de pompieri militari cu 8 autospeciale din care 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și autospeciala de primă cercetare și evaluare chimică, radiologică și nucleară precum și un echipaj de prim ajutor., potrivit ISU Crișana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: