Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic în Zona Pipera din Capitală

Incendiu puternic în Zona Pipera din Capitală

GALERIE FOTO (3) Incendiu puternic în Zona Pipera din Capitală

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi în zona de birouri din cartierul Pipera din București.

Incendiu puternic în Zona Pipera din Capitală

Un incendiu puternic a izbucnit vineri, în caritierul Pipera într-o clădire de birouri din Capitală. La acest moment se ridică un nor imens de fum. Potrivit unor surse , incendiul are loc la o hală din zona Băneasa, în apropiere de Aeroportul Băneasa și de platforma Pipera. Zeci de corporatiști lucrează în această zonă. Conform unor informații, clădirea aparține companiei Metav SA, aflat în apropiere de sediul Romaero.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost anunțat. 12 autospeciale ale pompierilor acționează acum pentru stingerea incendiului.

Raed Arafat a declarat recent că nu există nicio victimă.

S-a emis Ro-Alert pentru două motive, este o degajare mare de fum şi doi pentru că este o yonă aglomrată, pentru a permite maşinilor de ppompieri şi de intervenţii. Nu avem informaţii de vvicti9me, sunt mai multe echipaje de la ISU. Să evite zona respectivă, zona Biharia.

Au ajuns acolo, colegii de la Pompieri. Vor face tot posibilul ca incendiul să nu se propage şi stingerea incendiului şi controlul lui. Preventiv s-au trimis şi ambulanţe, inclusiv pentru protecţia personalului”, a declarat Raed Arafat.

Mărturia unei angajate din clădire

În momentul izbucnirii incendiului, mai mulți angajați se aflau în clădire. O angajată a povestit ce s-a întâmplat.

S-a auzit o explozie foarte puternică, într-un minut a căzut curentul. Toată lumea țipa: ieșiți afară.Când am ieșit din clădire era fum, nu se mai vedea nimic”, a spus Elena Georgiana Ilie.

Potrivit femeii, mai mulți angajați au plecat cât mai departe de clădire, iar alții s-au întors să-și ia obiectele persoanale. Potrivit ISU, mai mulți angajați au fost găsiți în birouri. Conform purtătorului de cuvânt ISU București, Bogdan Toma. nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autoritățile nu au publicat nicio informație până la ora actuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: