Redactia.ro
Home » Știri » Incident dramatic la metrou. Un bărbat de 45 de ani s-a aruncat pe șine

Incident dramatic la metrou. Un bărbat de 45 de ani s-a aruncat pe șine

accident metrou

Un incident dramatic a avut loc la metrou în cursul zilei de marți, pe 28 iunie 2023. Astăzi, 28 iunie, în jurul orei 14:15, în stația de metrou Aviatorilor, o persoană a căzut în calea de rulare, pe firul 2, au anunțat auroritățile. Metroul a circulat „în sistem pendulă” între stațiile Piața Victoriei și Pipera pentru o bună perioadă de timp. Iată care este starea bărbatului care a căzut pe garnitura de metrou.

Accident la metrou. Un bărbat a sărit în calea metroului în stația Aviatorilor

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri”, a fost anunțul făcut de către polițiști.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipele de salvare. Conform primelor informații, este vorba despre un bărbat de 45 de ani care s-ar fi aruncat în fața metroului, pe șine. După minute bune, echipajul sosit la fața locului a reușit să-l sustragă de pe șine. Bărbatul se află în stare gravă, de inconștiență, conform informațiilor.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale”, se arată într-un comunicat Metrorex.

Numărul tentativelor de suicid de la metrou continuă să crească

În decursul ultimilor 10 ani, au avut loc peste 20 de sinucideri sau tentative de suicid la stațiile de metrou din București.

Metrorex a început discuțiile în privința montării unor sisteme de protecție pe peron, cunoscute sub denumirea de porți anti-suicid, încă din anul 2017. Inițial, s-a planificat montarea unei singure porți la stația Berceni, ca parte a unui proiect pilot. Totuși, din cauza costurilor ridicate, există posibilitatea ca acest proiect să rămână doar o idee pe hârtie pentru mulți ani în viitor, iar numărul tentativelor de suicid să crească de la o lună la alta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: