Redactia.ro
Home » Știri » Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Cu ce boală s-a luptat

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Cu ce boală s-a luptat

GALERIE FOTO (2) Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Cu ce boală s-a luptat

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Starul britanic Jeremy Bulloch a murit la vârsta de 75 de ani din cauza mai multor probleme de sănătate. 

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat

Jeremy Bulloch a devenit cunoscut pentru rolul Boba Fett din filmul „Star Wars”, fiind primul actor care a dat viață personajului. Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat pe 17 decembrie 2020, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Motivul decesului nu a fost încă comunicat.

După moartea celebrului actor, un bun prieten al acestuia, Jason Griffiths, a postat un mesaj emoționant despre starul britanic și viața sa, potrivit wowbiz.ro.

”Jeremy a murit liniștit pe 17 decembrie 2020, în urma unor complicații de sănătate; el trăia de câțiva ani cu boala Parkinson. El și-a petrecut ultimele săptămâni de viață alături de personalul minunat de la Spitalul St George din Tooting, situat aproape de casa în care el și soția sa Maureen locuiseră împreună de mai bine de cincizeci de ani. Maureen și doi dintre fiii săi, Jamie și Robbie, au fost alături de el în ultimele sale zile.Jeremy a avut o viață lungă și fericită ca actor și a fost cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele «Summer Holiday», «Star Wars» și «James Bond»; serialele «Newcomers», «Doctor Who», «Agony and Robin of Sherwood» și mai multe producții de teatru. Departe de ecran, Jeremy era un fotbalist și un jucător talentat de crichet. De asemenea, el a susținut o serie de organizații caritabile, inclusiv Spitalul Great Ormond Street, unde a fost salvată viața nepoatei sale. A fost devotat soției sale, celor trei fii și zece nepoți care îl iubesc mult și cărora le va fi dor de el teribil”, este mesajul transmis de Jason Griffiths, pe pagina sa de Facebook

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Cu ce boală s-a luptat

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! Nu se știe deoamdată motivul pentru care acesta a încetat din viață, însă se știe că Jeremy Bulloch suferea de boala Parkinson.

Cine este Jeremy Bulloch

Jeremy Bulloch, născut în Market Harborough, în comitatul Leicestershire, a apărut în mai multe producţii de televiziune din anii 1970 şi 1980, inclusiv în celebrele seriale „Doctor Who” şi „Robin of Sherwood”, şi a interpretat apoi roluri secundare în trei filme ale francizei „James Bond”.

Îndrăgitul actor din Star Wars a decedat! A devenit cunoscut mai ales cu rolul Boba Fett, un personaj preferat al fanilor francizei „Star Wars”, pe care l-a jucat în filmele „Imperiul contraatacă” şi „Întoarcerea lui Jedi”. Mai mulţi colegi din distribuţia filmelor „Star Wars” i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

„Jeremy Bulloch era chintesenţa gentlemanului englez”, a declarat Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker, într-un mesaj pe Twitter.

Billy Dee Williams, care a interpretat personajul Lando Calrissian, a publicat următorul mesaj pe aceeaşi platformă de microblogging: „Astăzi, l-am pierdut pe cel mai bun vânător de recompense din galaxie… Odihneşte-te în pace, Jeremy Bulloch”.

În 2018, Jeremy Bulloch le-a mulţumit admiratorilor lui din lumea întreagă, înainte de a-şi anunţa retragerea din activitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: