Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire! Ce se va întâmpla în relația dintre ea și fostul tenismen

Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire! Ce se va întâmpla în relația dintre ea și fostul tenismen

Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire!

Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire! Ioana Năstase a luat o decizie, după două săptămâni de la scandalul cu soțul său, Ilie Năstase. Bruneta s-a refugiat la mănăstire și a spus ce se va întâmpla cu relația pe care o are cu fostul tenismen.

Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire! Ce se va întâmpla în relația dintre ea și fostul tenismen

Ioana Năstase s-a refugiat la mănăstire! În urmă cu două săptămâni, Ioana Năstase l-a acuzat pe Ilie Năstase că a agresat-o, aceasta chemând autoritățile pentru a scăpa din mâinile lui. Bruneta a declarat că abia a scăpat din mâinile fostului tenismen, ulterior plecând la Constanța, fără să-și mai ia haine cu ea. La scurt timp, Ioana s-a întors și a ieșit împreună cu soțul său în oraș pentru a-și discuta problemele, dar se pare că nu găsesc nicio cale de mijloc. Pentru a se calma și pentru a-și pune ordine în gânduri, Ioana a decis să plece pentru câteva zile la mănăstirea Prislop.

Mai mult, soția lui Ilie Năstase a declarat pentru Antena Stars că relația ei cu fostul tenismen este una bună în momentul de față, iar cei doi țin legătura zilnic. ”Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop, am plecat vreo zece zile să mă relaxez, să mă încarc pozitiv. Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel. Ținem, legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine.”, a declarat Ioana Năstase.

Ioana Năstase speră ca lucrurile să se rezolve în căsnicia sa

Ioana Năstase a ținut să demonteze toate zvonurile apărute în presă legate de relația sa și a soțului său. Bruneta a declarat că nu i-ar face niciun rău acestuia, deoarece nu vrea să-i strice imaginea fostului sportiv. Ioana speră ca lucrurile să rămână bune în favoarea ei, dar și a lui Ilie Năstase. ”Nu aș fi făcut ceva să-i fac rău lui niciodată. Încă este soțul meu, mă cheamă Năstase. Am spus-o și mă repet: ”Nu i-aș face niciodată rău lui Ilie, mai ales că a bucurat milioane de oameni. Eu sper ca lucrurile să fie bine și în favoarea mea și a lui Ilie”, a mai adăugat Ioana Năstase.

Referitor la momentul scandalului, Ioana regretă faptul că a sunat la 112. În momentul în care polițiștii au ajuns, bruneta a refuzat să depună plângere împotriva soțului ei. Vedeta a recunoscut într-o emisiune că regretă că a apelat la serviciul de urgență, pentru că în acele minute nu știa ce să facă și a simțit că poliția este singura sa scăpare. Ulterior, și-a dat seama că i-ar putea crea probleme mari lui Ilie Năstase dacă ar fi depus plângere împotriva lui. ”Regret foarte tare. Atunci când au venit polițiștii la fața locului am declarat că nu am nicio pretenție, am zis că soțul meu vreu să fie ok. Eu știu cel mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa a fost cel mai bine pentru mine! Liniștea e tot ce îmi doresc!”, a spus Ioana Năstase într-o emisiune!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: