Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună de sărbători. Cei doi au planuri mărețe pentru anul 2022

Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună de sărbători. Cei doi au planuri mărețe pentru anul 2022

GALERIE FOTO (2)

Dacă în urmă cu câteva săptămâni Ioana Simion anunța mai hotărâtă ca niciodată că este gata să divorțeze, se pare că situația dintre ea și Ilie Năstase este din nou una pozitivă. S-au împăcat, iar sărbătorile de iarnă îi găsesc împreună, liniștiți și fericiți.

Ioana Simion și Ilie Năstase se bucură de iubire și liniște, după ce ultimele luni au reprezentat pentru ei un moment tensionat al mariajului lor. Cei doi urmau să divorțeze, anunțul fiind făcut în mod oficial de partenera fostului tenismen.

După ce Ioana și-a exprimat public dorința să încheie căsătoria cu omul de afaceri, acesta a avut o ieșire neașteptată pe rețelele de socializare. Persoanele care au susținut-o pe femeie și au încurajat-o au avut parte de un răspuns agresiv din partea lui Ilie Năstase, care nu a ezitat să le jignească.

Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună de sărbători. Cei doi au planuri mărețe pentru anul 2022

Momentul în care fostul tenismen s-a infectat cu Covid-19 a schimbat totul, deoarece persoana care i-a fost alături și i-a purtat de grijă a fost chiar Ioana. Soția lui a uitat de neînțelegerile din trecut, iar după ce acesta s-a însănătoșit, au decis să mai dea o nouă șansă căsniciei lor.

Și-au petrecut sărbătorile de iarnă în familie, la o cabană minunată din Bucovina. Urmează să-și petreacă și sfârșitul de an acolo, iar momentele petrecute împreună i-au determinat să-și reconsidere viitorul împreună.

,,Aici, ninge de două zile ca în povești. Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Suntem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, tot confortul. Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relaxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea. Și uite că fix de toate acestea am avut parte. E și un loc uimitor, încărcat de tradiții aici”, a spus Ioana Simion pentru Click!

Dorința Ioanei Simion pentru 2022

Cât despre noul an, Ioana Simion nu-și dorește prea multe, decât liniște și sănătate. Intenționează să-și îndeplinească alături de Ilie Năstase unul dintre cele mai mari vise, și anume să-și construiască o pensiune la munte. Terenul este deja achiziționat, așa că planurile pentru construcție vor fi puse în aplicare în cel mai scurt timp.

,,Îmi doresc sănătate și liniște sufletească! Mai am un vis însă. Acea căsuță la munte pe care vreau să o construiesc. Am cumpărat deja terenul, iar anul viitor începem construcția. Poate facem și noi o pensiune de vis, ca aici, în Bucovina”, a mai spus Ioana Simion pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: