Redactia.ro
Home » Monden » Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani. Mesajul trist al fiicei actorului

Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani. Mesajul trist al fiicei actorului

GALERIE FOTO (3) Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de an

Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani. Familia actorului trece prin momente grele. Ion Dichiseanu ar fi împlinit pe 20 octombrie, 88 de ani. Cu această ocazie, Ioana Dichiseanu, fiica artistului, a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani. Mesajul trist al fiicei actorului

Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani. În urmă cu cinci luni, Ion Dichiseanu era condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Din păcate, actorul s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în urma unei infecții cu o bacterie periculoasă. Acesta era internat de mai multe săptămâni în spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pe 20 octombrie, Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani.

În fiecare an, de ziua sa, Dichiseanu organiza o petrecere de zile mari alături de familie și prieteni. În acest, tristețea și liniștea și-a făcut loc în ziua de 20 octombrie. Fiica sa, Ioana Dichiseanu a postat un mesaj emoționant pe Facebook. ”În această seară ar fi trebuit să fim într-o mare petrecere, așa cum îi plăcea tăticului meu. Din păcate am rămas cu amintirile în suflete. Iar noi, familia și cei care îl iubesc, vom duce mai departe tot ceea ce înseamnă Ion Dichiseanu . El este viu pentru totdeauna prin noi, prin toata cariera sa , prin farmecul sau și omenia de care dădea dovadă . Le mulțumesc tuturor celor care și-au amintit de această zi si da, eu îi spun „La mulți ani” !”, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina de socializare.

Ion si Ioana Dichiseanu

Tânăra a declarat că tatăl său organiza mereu petreceri de ziua sa de naștere și multă lume era invitată, mai ales că fiica era sărbătorită la doar două zile după el. Ioana Dichiseanu a mărturisit că pregătește o melodie pentru tatăl său. Artista încearcă să-i păstreze în continuare memoria vie în amintirea tuturor. ”E o perioadă urâtă și niciodată nu ești pregătit emoțional, știi că se va întâmpla la un moment dat, dar încercăm să ne revenim și să facem lucruri frumoase în amintirea lui. Am început o melodie pe care o cânta tata, dar o voi reface, deja e parțial gata.”, a spus Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

Fosta soție a primit semne din partea lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu a povestit într-o emisiune tv că primește semne de la actor în vis. „Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, spunea Simona Florescu.

Simona Florescu si Ion Dichiseanu, impreuna cu nepoata lor

Artista declara că fiica sa, Ioana, își dorește să lanseze o carte în memoria marelui actor, iar acest lucru se va întâmpla cât de curând. „El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească. Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi”, a mai spus Simona Florescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: