Redactia.ro
Home » Știri » Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Milionarul român a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Milionarul român a făcut dezvăluiri surprinzătoare

GALERIE FOTO (3) Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Celebrul milionar a vorbit în cadrul unui interviu despre pandemia de coronavirus, despre banii pe care i-a pierdut în această perioadă și a făcut totodată și un anunț suprinzător. Ion Țiriac a avut coronavirus, a trecut cu bine peste această perioadă, ba chiar s-a vaccinat împotriva COVID19.

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Milionarul român a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Este unul dintre cei mai buni afaceriști din România, dar și considerat unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Într-un interviu pentru Antena 1, Ion Țiriac a vorbit pentru prima dată despre pandemia de coronavirus, despre cât de mult l-a afectat, dar și cum a reușit să învingă coronavirusul. La 82 de ani, milionarul a fost infectat cu noul coronavirus.

Potrivit acestuia, a aflat că este pozitiv după ce a făcut un test de rutină. A luat virusul după ce a fost în vizită la fiica sa, în America. La rândul ei, Ioana a contactat și ea virusul ucigaș. Din fericire, Ion și Ioana Țiriac au avut forme ușoare de COVID19, reușind să se vindece de acest virus care a ucis milioane de oameni. „Nu știam că o am. La vârsta asta „tânăra” am avut. Nu am avut niciun simptom, am aflat după ce am făcut un test de rutină. Din SUA am contactat virusul, l-am luat de la fiica mea. Am scăpat cu bine amândoi„, a declarat Ion Tiriac. Mai mult, afaceristul român a declarat că a făcut ambele vaccinuri Pfizer, iar acum se simte foarte bine, la fel și fiica sa.

Ion Tiriac impreuna cu fiica sa

Ion Țiriac a mărturisit că a pierdut și el bani în această perioadă, dar a reușit să facă față pandemiei. „Eu personal am pierdut foarte mulți bani”, a afirmat milionarul. Întrebat ce părere are despre pandemia de coronavirus, Ion Țiriac a spus că acest lucru va schimba atât oamenii, cât și multe afaceri din lume.

Câți copii are Ion Țiriac

Afaceristul român a fost căsătorit o singură dată și oficial are trei copii, Ion Ion, Ioana și Karim, dar și alți 30 nerecunoscuți. Singura femeie care a reușit să-l aducă pe Ion Țiriac în fața ofițerului stării civile afost, handbalista Erika Braedt. Mariajul celor doi a rezistat doi ani. Se pare că sportiva l-ar fi înșelat pe afacerist cu un scrimeur, Ionel Dramba, dar și cu Sergiu Nicolaescu. Nu au avut niciun copil împreună. Ion Ion este rezultatul relației lui Țiriac cu Mikette von Issenberg. După nașterea acestuia, relația s-a răcit, iar Von Issenberg s-a întors în SUA, despărțindu-se de milionar. Ioana și Karim sunt copiii afaceristului cu jurnalista Sophie Ayad.

Cei trei copiii ai lui Ion Tiriac

Cei doi s-au cunoscut în 1994, pe când acesta era rezident în Germania și era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Sophie lucra pentru revista Bunte, și era cu aproape 30 de ani mai tânără decât Țiriac. Cu toate asta, fostul tenismen susține că are mai mulți copii în întreaga lume. „Am trei copii din mariaje si alti 30 din alte relatii„, a mentionat Tiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: