Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani pus în dificultate de Răzvan Simion! ”Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Ioniță de la Clejani pus în dificultate de Răzvan Simion! ”Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Ioniță de la Clejani pus în dificultate de Răzvan Simion! ”Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Ioniță și Viorica de la Clejani continuă să apara în emisiunile TV pentru a-și promova noua melodie, cu toate că fiul lor este în plin scandal! Tălal lui Fulgy a fost pus în dificultate de către Răzvan Simion. 

Ioniță de la Clejani a fost întrebat dacă s-a gândit să-l bată pe Fulgy pentru a-l potoli

De când și-au lansat noua melodie, Ioniță și Viorica de la Clejani apar la foarte multe emisiuni pentru a-și promova noua melodie. Invitați în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi au făcut noi dezvăluiri despre fiul lor, Fulgy, care în ultima vreme are probleme cu oamenii legii, iar întrebarea lui Răzvan Simion a șocat pe toată lumea.

Fulgy este implicat într-un scandal uriaș după ce a fost surprins de către autorități în timp ce era sub influența unor substanțe interzise chiar la volan și apoi a fost implicat în mai multe conflicte cu persoane publice. Ioniță și Viorica de la Clejani au rupt tăcerea și au decis să vorbească despre decizia lui Fulgy de a se face remarcat printr-un scandal ce a șocat o țară întreagă. Ei au mărturisit că nu sunt deloc de acord cu tot ce face fiul lor, dar vor fi alături de el chiar și în clipele extrem de grele.

”Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi. Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B. S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending.’ Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el”, a mărturisit Viorica.

Răzvan Simion a fost curios să afle dacă artistul a vrut să reacționeze violent în momentul în care a observat tot ce face Fulgy, și a pus întrebarea care stă de fapt pe buzele tuturor: „Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”.

”Ca tată i-am spus că nu sunt de acord cu el, trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult, a reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească. Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare, nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească”, a răspuns Ioniță de la Clejani, încurcat de întrebarea prezentatorului de la ”Neatza”.

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiului ei

Fiul Clejanilor, Fulgy, pe numele său real Dan Constantin Fulgeraș Manole, are doar 23 de ani, însă a reușit la vârsta aceasta să creeze un întreg scandal în doar câteva zile. Cu doar o săptămână în urmă, Fulgy a fost prins la volan în timp ce se afla sub efectul substanțelor interzise. Oamenii legii i-au deschis dosar penal, dar tânărul a făcut spectacol și la Institutul de Medicină Legală, acolo unde a fost dus pentru prelevarea de probe biologice.

”Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul ‘eu te-am făcut, eu te omor’. Eu mă gândesc că eu te-am făcut, eu am grijă de tine. (…) Eu nu pot să îl las pe Fulgy, să îl răstignesc pe cruce.”, a fost dialogul purtat la Neatza cu Răzvan și Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: