Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Negoiță vinde Dinamo! S-a înțeles cu Claudiu Florică

Ionuț Negoiță vinde Dinamo! S-a înțeles cu Claudiu Florică

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

Ionuț Negoiță vinde Dinamo. Așa cum anunțase, șeful câinilor nu își mai dorește să investească la Dinamo.

Acționarul dinamoviștilor se pare că a ajuns deja la un acord cu Claudiu Florică, după mai multe întâlniri. Cei doi au pus la punct termenii contractului și tot ceea ce mai rămâne este ca actele să fie semnate. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în următoarele săptămâni. Ionuț Negoiță anunța în urmă cu mai bine de o lună că are de gând să renunțe, iar Florică va prelua clubul din Ștefan cel Mare.

”Sunt discuții avansate cu domnul Florică, despre care aș putea să zic că este, practic, succesorul. Discuțiile sunt serioase, am agreat sume, am agreat condiții, rămâne să-și mai lămurească anumite lucruri”, a spus Negoiță, pentru Digi Sport.

Omul de afaceri este acționar majoritar al lui Dinamo din 2013, dar a sponsorizat încă din anul 2007. Acum însă, Ionuț Negoiță vinde Dinamo după toate problemele apărute în ultima perioadă.

Cine este Claudiu Florică

La începutul acestui an, omul de afaceri a fost trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani. Claudiu Florică a făcut Regal Sport București, care din 2018 a devenit ACS “Centrul de Performanţă Rapid Bucureşti”. În primăvară a dorit să se implice la FC Argeș, însă totul a picat. În 2014, Regal Sport, al cărei director general era Claudiu Florică, s-a asociat cu Academia de Fotbal deschisă de Atletico Madrid în România. O perioadă Florin Răducioiu a antenat la Regal Sport.

Citește și: Oficialii de la CFR sunt indignați! Sancțiune dură pentru Dan Petrescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: