Redactia.ro
Home » Monden » Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară. Tânăra îi va dărui încă un copil fotbalistului Cristi Manea

Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară. Tânăra îi va dărui încă un copil fotbalistului Cristi Manea

GALERIE FOTO (4) Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară

Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară. Cristi Manea și iubita sa, Irina Deaconescu vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi îndrăgostiți mai au o fetiță, Victoria. Blondina a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu mesaj inedit.

Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară. Tânăra îi va dărui încă un copil fotbalistului Cristi Manea

Irina Deaconescu, însărcinată a doua oară. Fotbalistul Cristi Manea va deveni tătic pentru a doua oară. Iubita sa,  a anunțat că este însărcinată. Vestea cea mare a luat prin surprindere pe toată lumea, iar internauții i-au felicitat pe cei doi părinți. În vârstă de 23 de ani, Irina va deveni mămică pentru a dua oară. În urmă cu aprope doi ani a născut o fetiță minunată, Victoria.

Vloggerița a postat mai multe imagini alături de Cristian Manea și fiica lor, alături de un mesaj inedit. „2+1=4 ??‍♀️??nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a scris Irina Deaconescu pe una dintre rețelele de socializare. La scurt timp, Cristi i-a răspuns iubitei sale, postând un comentariu emoționant. ‘Vă iubesc’, a scris fotbalistul. Potrivit imaginilor, sarcina pare a fi încă la început, dar au existat apropiați care și-au dat seama de sarcina Irinei înainte ca aceasta să o facă publică. Vedete precum Nicole Cherry, Adelina Pestrițu și Vlăduța Lupău au felicitat viitori părinți. „Baiiiiii am vrut să zic ❤️❤️❤️❤️❤️Doamne ajuta-vă!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼‘, a scris Vlăduța.

Irina Deaconescu, o mamă tânără împlinită

Vloggerița a devenit pentru prima oară mamă în 2020, când a adus pe lume o fetiță minuată. Iubita lui Cristi Manea a declarat că și-a dorit mereu să fie mamă tânără, iar acest lucru i s-a împlinit. „Ideea e că planul meu a fost dintotdeauna să fiu o mamă tânără. Am spus treaba asta din dorința de a nu exista mari diferențe între generația mea și generația copilului, pentru a-i putea înțelege mai bine nevoile, dorințele, acțiunile. Nu știu dacă a fost vorba despre frică, despre responsabilitate. Am simțit frica de nou, frica de faptul că modul în care o să cresc acest copil o să se vadă în comportamentul adultului care o să devină. De multe ori ajungem la psiholog din cauza traumelor trăite în copilărie și majoritatea problemelor pornesc de la modul în care am fost crescuți. Știu sigur că nu vreau să ajungă și Victoria la psiholog din cauza mea.”, a spus Irina pentru Viva.ro.

Irina Deaconescu a povestit și cum l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale. Potrivit acesteia, cei doi s-au văzut prima oară la Neversea, iar Manea a făcut primul pas și a întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina a mărturisit că nu știa cine este și că e fotbalist. „Cristi e cel mai blând om pe care îl cunosc. Așa l-am cunoscut și tot așa a rămas. Amândoi avem calități și defecte, dar cel mai important este că mereu ajungem să discutăm și să rezolvăm orice problemă. Cred că între noi există o balanță, ne completăm și ne ajutăm să devenim cele mai bune variante ale noastre”, a spus ea pentru sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: