Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre vila de la Izvorani: ”A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre vila de la Izvorani: ”A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre vila de la Izvorani: ”A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu a făcut noi declarații vila de la Izvonari, la cinci luni de când aceasta a fost cuprinsă de un incendiu. 

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre vila de la Izvorani

Irinel Columbeanu a avut parte o mulțime de schimbări în viața lui după ce a pierdut întreaga avere. Fostul milionar face acum declarații șocante despre vila de la Izvorani, vilă pe care a deținut-o în perioada lui de glori și pe care a pierdut-o atunci când a devenit falit.

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani s-a făcut scrum anul trecut, în luna octombrie. Acum, la cinci luni de la incendiu, fostul soț al Monicăi Columbeanu susține că deflagrația ar fi avut ca scop, de fapt, un furt, și că ar fi constatat că ar fi rămas fără câteva bunuri de valoare. Astfel, potrivit spuselor lui Irinel Columbeanu, în urma incendiului ar fi rămas fără fresca realizată de Sabin Bălașa, una la care ținea foarte mult. În total, în casa de la izvorani s-ar fi aflat trei astfel de opere de artă.

”A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate”, a declarat recent Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mai mult, în urmă cu câteva luni, faimosul om de afaceri susținea că vila de la izvorani nu-i mai aparținea încă din anul 2009 și că Banca nu ar fi câșitgat niciodată casa. Ba mai mult, aceasta nu ar fi fost asigurată.

”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, spunea Irinel Columbeanu.

Cum și-a pierdut averea Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor și-a pierdut mare parte din avere în urmă cu mai bine de cinci ani. În tot acest timp însă, Irinel a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a păstra aparențele, sperând că va reuși să se redreseze financiar, fără ca publicul și amicii săi să afle.

S-a aflat că acesta a falimentat atunci când a apărut la Asia Express, emisiune concurs de la Antena 1. Fostul milionar a acceptat atunci să apară în show pentru suma de 2.000 de euro.

“Irinel a vândut pe rând proprietățile, una după alta. A vândut un apartament, iar din acei bani a reușit să își păstreze statutul. Mai apoi s-au terminat banii și a vândut altul și tot așa. Mulți ani a reușit să păcălească pe toată lumea și si să lase senzația că încă este potent din punct de vedere financiar. Numai că a ajuns într-un punct în care efectiv nu mai are ce să mai vândă. A rămas fără nimic”, au declarat surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: