Redactia.ro
Home » TV » Ispita Maria Ilioiu și-a prezentat iubitul! ”Este o iubire toxică”

Ispita Maria Ilioiu și-a prezentat iubitul! ”Este o iubire toxică”

Ispita Maria Ilioiu și-a prezentat iubitul! ”Este o iubire toxică”

De-a lungul mai multor ediții ale emisiunii ”Insula Iubirii”, Maria Ilioiu a devenit una dintre ”Ispitele” care au depășit toate așteptările. Ea reușind, de fiecare dată, să își atingă scopul și să îi facă pe concurenții bărbați să își piardă capul după ea.

Cu toate acestea, Ispita Maria Ilioiu are și ea o mare slăbiciune. Un bărbat care reușește să o înnebunească de fiecare dată și alături de care, deși recunoaște că e o relație toxică, se simte, cu adevărat, fericită.

De curând, Maria Ilioiu a ajuns, din nou, în brațele fostului iubit după o adevărată ”manevră”, necesară pentru a-l face gelos și pentru a-l face să o contacteze de urgență.

Citește și: Geanina de la Insula Iubirii schimbată total de operațiile estetice. Nu o mai recunoști!

Astfel, ea s-a fotografiat ținând de mână un bărbat. Iar ”schema” pusă la cale de senzuala roșcată a dat rezultate. Maria Ilioiu s-a împăcat cu iubitul.

”Am făcut o glumă pentru fostul, se pare că a ţinut gluma. Am vrut să-l fac gelos şi să-i văd reacţia. A fost gelos, cum am vrut eu. Mi-a dat mesaje, a sunat telefonul, a venit la mine şi ne-am împăcat. Ne tot certăm şi ne tot împăcăm. Este o iubire toxică. Noi la fiecare ceartă ne despărţim, apoi ni se face dor şi ne împăcăm. Este o iubire toxică, dar o accept aşa cum este. Sunt fericită”, a spus Maria Ilioiu la televizor

Citește și: Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Mai mult, plecată într-o vacanță în Egipt, Ispita Maria Ilioiu a lăsat deoparte discreția cu care și-a obișnuit fanii, mai ales bărbați, și, dezamăgindu-i, a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu bărbatul care i-a ”furat inima”. Portând doar un costum de baie, suficient de mulat pentru a0și pune în evidență bustul cu care a reuțșit să înnebunească atât de mulți bărbați la ”Insula Iubirii”, Maria Ilioiu apare în fotografia cu pricina ținută în brațe de bărbatul care i-a oferit, de împăcare, o vacanță de vis în Egipt, în cea mai scumpă stațiune de acolo, cei doi fiind, vizibil, fericiți unul cu celălalt.

Maria Ilioiu s-a retras din rolul de ispită

În acel de-al patrulea sezon al ”Insulei Iubirii”, Maria Ilioiu a considerat că şi-a îndeplinit misiunea, reuşind manevre de seducţie care mai de care mai complicate în faţa celui care, deja, s-a căsătorit cu Hannelore. Concurentul cu pricina fiind cu totul şi cu totul înnebunit de formele roşcatei. Mai mult, ea a anunţat că îşi doreşte să fie, din nou, ispită pentru că vrea de arate lumii cât sunt unii oameni de falşi.

”Aş accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simţit bine. M-am distrat şi am învăţat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepţii. De exemplu cât de falşi şi ipocriţi sunt unii oameni”. A mărturisit Maria Ilioiu la sfârșitul sezonului trecut al emisiunii în care a jucat rolul de Ispită.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: