Redactia.ro
Home » Homepage » Îți mai aduci aminte de Iulia de la Abracadabra? Cum i s-a schimbat viața după emisiunea care a consacrat-o

Îți mai aduci aminte de Iulia de la Abracadabra? Cum i s-a schimbat viața după emisiunea care a consacrat-o

GALERIE FOTO (7)

Iulia Stănescu făcea furori în anii ’90 în emisiunea Abracadabra. Milioane de copii urmăreau show-ul difuzat inițial pe TVR și, ulterior, la TVR. Iulia Stănescu este, în prezent, un adult în toată firea și a avut parte de o dramă în viața ei.

Îți mai aduci aminte de Iulia de la Abracadabra? Cum i s-a schimbat viața după emisiunea care a consacrat-o

Dacă în anii ’90 urmăreați show-urile „Abracadabra” , dedicate copiilor, cu siguranta va amintiti de Iulia Stănescu, febletea Magicianului. Timpul a trecut, însă, iar Iulia este mamă a doi copii, are 31 de ani în prezent,  și s-a confruntat cu unele necazuri.

Pe când avea doar 13 ani, Iulia a plecat în America, unde a  urmat cursurile unei școli de talente, ”The Fame School”. Aici au absolvit actori celebri în lumea internațională, precum: Robert De Niro, Al Pacino sau Jennifer Aniston. Acolo a cunoscut un tânăr cu care a făcut un copil, dar care a părăsit-o înainte de naștere. Ulterior, a cunoscut un avocat indian, din New York, alături de care a făcut al doilea copil.

Într-un interviu mai vechi, Iulia Stănescu se simțea norocoasă cu noul ei iubit, având în vedere că ea se confrunta dureri de spate, două discuri herniate și o boală de oase.

 “Sunt obosită și fericită în același timp, am o bebiță de opt săptămâni. Am noroc de soțul meu, care mă ajută foarte mult, pentru că el stă noaptea cu fetița, iar eu am grijă ziua de ea. Am un soț foarte grijuliu, mai ales că acum am probleme mari cu spatele, am două discuri herniate și boală degenerativă de oase, este ceva genetic ce am eu. Eu am crescut fără tată, pot să vă spun că soțul meu este primul bărbat care mă iubește, sunt foarte fericită în căsnicie”, a declarat Iulia Stănescu pentru Click!, în anul 2018.

Iulia Stănescu are două fetițe

Cele două fetițe ale Iuliei Stănescu sunt: Liah și Ellie Lakshmi Avva (cea mică). În același interviu mărturisea că mai are unele stări depresive care nu-i permit să le țină în brațe.

 “Deocamdată nu pot să îmi iau nici copiii în brațe, am noroc de soțul meu, care este un luptător, are o atitudine pozitivă. Așa este el în general! Din când în când am o stare depresivă, mai ales când mă apucă durerile și mă târăsc în pat, dar cu soțul meu reușesc să mă echilibrez destul de repede. Este greu prin ceea ce trec acum”, a mai declarat Iulia pentru Click!.

Iulia Stănescu a mai mărturisit că i-a fost greu după despărțirea de primul partener.

”La început a fost un şoc să mă gândesc că sunt o mamă singură. Dar acum nici nu vreau pe altcineva în viaţa mea, nici pe tatăl ei. Nu mă sperie gândul că sunt o mamă singură. Este greu, dar încerc să nu mă gândesc la partea negativă. Am trecut prin multe greutăţi în timpul sarcinii. O să mă descurc cu ajutorul familiei”, a spus Iulia Stănescu, la Acces direct, în 2015.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: