Redactia.ro
Home » Monden » „A fost greșeala vieții mele”. Iubitul Iuliei Albu își cere iertare public pentru ce a făcut la America Express

„A fost greșeala vieții mele”. Iubitul Iuliei Albu își cere iertare public pentru ce a făcut la America Express

Iubitul Iuliei Albu își cere scuze public pentru comportamentul de la America Express. Mike Iacob: „A fost greșeala vieții mele” VIDEO

Iubitul Iuliei Albu își cere scuze public pentru comportamentul de la America Express. Iată detaliile!

Iubitul Iuliei Albu își cere scuze public pentru comportamentul de la America Express

Într-un gest de sinceritate și umilință, Mike Iacob, iubitul Iuliei Albu, a decis să-și ceară iertare public pentru modul în care s-a comportat în emisiunea „America Express – Drumul Soarelui”. Această decizie vine în urma criticilor dure primite din partea telespectatorilor pentru atitudinea sa.

Iulia Albu și Mike Iacob formează un cuplu de cinci ani și au acceptat provocarea de a participa împreună în competiția „America Express – Drumul Soarelui” pentru a-și testa limitele. Cu toate că experiența a fost dificilă și a testat relația lor, cei doi au avut conflicte și dispute încă de la începutul emisiunii.

Mike Iacob: „A fost greșeala vieții mele”

Mike Iacob a recunoscut într-o postare pe Instagram că și-a rănit iubita cu cuvintele spuse în momente de tensiune, fără să realizeze impactul lor.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară”, a scris Mike Iacob, pe Instagram.

Această mărturisire deschisă arată regretul lui Mike și dorința de a-și corecta greșeala. Chiar dacă a primit critici, el recunoaște că a învățat din această experiență dificilă.

„Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a adăugat el în mesajul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandru M Iacob (@unolteanbarbos)

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: