Redactia.ro
Home » Monden » Iuliana Luciu s-a afișat în brațele lui Conor McGregor, unul dintre cei mai puternici luptători din lume! Ce a apărut pe Instagramul ei

Iuliana Luciu s-a afișat în brațele lui Conor McGregor, unul dintre cei mai puternici luptători din lume! Ce a apărut pe Instagramul ei

Iuliana Luciu s-a afișat în brațele lui Conor McGregor, unul dintre cei mai puternici luptători din lume! Ce a apărut pe Instagramul ei

Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, și-a surprins fanii cu o nouă fotografie pe Instagram! Vedeta s-a afișat cu Conor McGregor, unul dintre cei mai puternici luptători din lume. 

Iuliana Luciu s-a afișat în brațele lui Conor McGregor

Iulia Luciu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, fiind cunoscută pentru aparițiile ei în lumea mondenă. De când a ales să părăsească țară, fanii au fost surprinși să o vadă pe brunetă în fotografii cu celebrități.

Ultima fotografie postată de Iuliana pe pagina ei de Instagram a fost cu celebrul luptător Conor McGregor, fiind unul dintre cei mai temuți luptători din lume. Vedeta a imortalizat momentul fiind în brațele luptătorului, iar fanii ei au fost surprinși total.

Iuliana Luciu a lăsat și o descriere la fotografia postat pe Instagram în care a scris: ”Las și eu poza asta din 2016 aici, când nu era cu distanțare socială!”. Din hashtag-urile postate de frumoasa vedetă, reiese că fotografia a fost făcută acum câțiva ani, la Las Vegas, după un show al luptătorului Conor McGregor.

Imaginea a primit mii de like-uri și comentarii entuziaste, inclusiv de la Tania Budi. Unul dintre fani a comentat: ”În sfârșit, are și el o poză cu tine!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iulianaluciu (@iulianaluciu)

Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu Cristian Mitrea

Iuliana Luciu a explicat că nu este pentru prima oară când ia masa în oraș cu Cristian Mitrea. Aceasta a precizat și faptul că au mulți prieteni în comun, iar în privința sărutului, ea spune că ambii s-au pupat pe obraz. Mai mult, fosta asistentă TV se cataloghează drept o persoană discretă, deoarece ea nu s-ar săruta cu iubitul ei în public.

”Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public.

Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus. Le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am”, a declarat Iuliana Luciu la un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: