Redactia.ro
Home » Monden » Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni – VIDEO

Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni – VIDEO

GALERIE FOTO (4) Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni - VIDEO

Jador a ajuns în România după patru luni petrecute în Republica Dominicană. Faimosul a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor de sănătate. 

Cum a fost așteptat Jador la aeroport

Jador a fost unul dintre preferații publicului de acasă la Survivor România și cu siguranță era printre concurenții care ajungeau în finală dacă nu se accidenta și era eliminat din motive medicale. Fiind atât de iubit și apreciat, Faimosul a fost așteptat la aeroport de foarte mulți oameni, aceștia fiind familia lui, prietenii, dar și fanii acestuia care nu ar ratat ocazia de a-și vedea idolul.

Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni - VIDEO

Apropiații lui Jador i-au urmărit întreg parcursul la Survivor România 2021 și au văzut cât de mult i-a lipsit hrana acestuia, motiv pentru care l-au așteptat la aeroport cu tort și o tavă imensă plină cu fast food. Nu doar prietenii s-au înghesuit să îl întâmpine pe Faimos, ci și fanii acestuia, astfel că mulți l-au așteptat pentru a se fotografia alături de el.

Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni - VIDEO

Așa cum era de așteptat, cea mai emoționantă revedere a fost cea cu mama Faimosului. După aproape patru luni petrecute departe de țară și de toți cei dragi, Jador și-a strâns mama la piept, iar cea care i-a dat viață nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. A plâns în hohote, dar de această dată au fost lacrimi de fericire, având în vedere că Faimosul a ajuns cu bine în țară.

Ce declarații a făcut Faimosul când a ajuns

Jador s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021. Faimosul a fost așteptat de o mulțime de persoane la aeroport și a făcut și primele declarații după revenirea din Republica Dominicană.

Jador a ajuns în România! Cum a fost așteptat Faimosul de familie și prieteni - VIDEO

Se pare că celebrul cântăreț nu se aștepta să-l primească atât de mulți oameni, și mai ales că nu se aștepta ca părinții lui să fie acolo pentru el.

”Nu mă așteptam să fie mama cu tata aici. Mama nu a venit nici măcar la absolvirea facultății și a venit acum. Se pare că e mai important Survivorul decât absolvirea facultății. Da, am fost emoționat, am emoții. Nu mi-am dorit să ies, dar dacă aș fi rămas nu aș mai fi fost locul 1 și mie nu îmi place să fiu locul 2 într-o încăpere.

M-am transformat, am învățat multe lucruri, mă bucur că am participat la emisiunea asta, mă bucur că atâția oameni mă susțin. Nu îmi vine să cred ce e în țară și că mă iubesc atât de mulți oameni. Îi rog să nu îi mai hate-uiască pe restul pentru că la fel ca mine au făcut foamea, suntem vai de capul nostru. Nu doar eu am fost accidentat, au fost mici accidente și printre ei. La mine a fost ceva foarte grav, dar să se gândească și la ei”, a spus Jador imediat cum a ajuns în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: