Redactia.ro
Home » Monden » Jurnalista Dana Deac, mărturisiri emoționante după ce a învins cancerul ce cinci ori: „Nu te lupți cu cancerul, doar negociezi cu el”

Jurnalista Dana Deac, mărturisiri emoționante după ce a învins cancerul ce cinci ori: „Nu te lupți cu cancerul, doar negociezi cu el”

GALERIE FOTO (4) Jurnalista Dana Deac, mărturisiri șocante după ce a învins cancerul ce cinci ori

Jurnalista Dana Deac, mărturisiri emotionante după ce a învins cancerul ce cinci ori. S-a retras din televiziune în urmă cu 10 ani. Jurnalista a aflat că suferă de cancer, iar în anii următori a fost nevoită să ducă o luptă acerbă cu această boală cumplită. Din fericire, Dana Deac a continuat să lupte și nu s-a lăsat învinsă de cancer. Legenda de televiziune a făcut mărturisiri șocante.

Jurnalista Dana Deac, mărturisiri emoționante după ce a învins cancerul ce cinci ori: „Nu te lupți cu cancerul, doar negociezi cu el”

Jurnalista Dana Deac, mărturisiri emotionante după ce a învins cancerul ce cinci ori. Este considerată o legentă a televiziunii,chiar dacă s-a retras în urmă cu 10 ani. Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer de cinci ori, dar tot de atâtea ori a învins această boală cumplită. Recent, jurnalista a făcut declarații emoționante despre perioada în care a luptat pentru viața ei. Dana a mărturisit cum se simte acum, amintindu-și de vremurile când lucra în televiziune. „Am nostalgia acelor vremuri. Până să mă îmbolnăvesc, am jucat într-o ligă superioară, am fost şi în tranşee, m-am luptat şi cu răufăcătorii, cu mafioţii. După aceea, m-am îmbolnăvit şi m-am ocupat de propria-mi viaţă. Şi, când m-am întors, nu mai era jurnalismul pe care-l părăsisem”, a declarat vedeta pentru OK!Magazine.

Dana Deac a precizat că înainte de a afla diagnosticul de la medici, ducea o viață plină de vicii. Jurnalista nu mânca la timp și fuma excesiv, iar lipsa somnului i-a dăunat foarte mult. „Poate să fie şi ritmul nebun, dar şi faptul că nu mâncam la timp sau că aveam o dietă necorespunzătoare, că nu dormeam suficient, că fumam excesiv (un pachet, un pachet şi jumătate pe zi), plus stresul acumulat. Pentru că eu, după perioada de investigaţii, am făcut un program de dimineaţă la Antena 1 şi apoi la Antena 3, „Cafeaua cu sare“, pentru care mă trezeam la 5! Nu m-am îngrijit, nu m-am preţuit, ci m-am dedicat meseriei şi altora”, a mai spus Dana.

Dana Deac, susținută de Cristina Țopescu și Mihaela Geoană

Alături de ea a fost tot timpul fiul ei, Vlad. Dana se consideră norocoasă pentru că a avut parte de sprijinul copilului său, chiar dacă acesta s-a maturizat prea repede. Cu toate astea, jurnalista a mărturisit că au fost persoane care au părăsit-o în această luptă. „Mi-am creat strategii de supravieţuire. Eram doar eu şi fiul meu, Vlad, şi a trebuit să trecem prin multe într-un timp scurt. El a fost alături de mine şi s-a maturizat brusc. Învăţa pentru bacalaureat şi facultate, când mama lui lăsa şuviţe de păr prin casă de la citostatice.(…)Au fost, însă, şi oameni care m-au părăsit, pentru că nu au ştiut să gestioneze o relaţie cu un bolnav de cancer. Dar nu-i judec, am înţeles că le e greu şi am mers mai departe”, a spus jurnalista.

Dana Deac a reamintit de Cristina Țopescu, colegă de breaslă, care a pornit o campanie de strângere de fonduri. De asemenea, vedeta a declarat că Mihaela Geoana se numără printre oamenii care au ajutat-o în această luptă. Jurnalista își aduce aminte cu entuziasm de momentul în care Majestatea Sa Margareta a sunat-o imediat după ce s-a operat a patra oară pentru a o întreba cum se simte. În ceea ce privește starea de sănătate a acesteia, Dana este extrem de optimistă, iar analizele i-au ieșit bune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: