Redactia.ro
Home » Știri » Karina – eleva care a terminat școala generală cu media 10

Karina – eleva care a terminat școala generală cu media 10

Karina - eleva care a terminat școala generală cu media 10

Karina – eleva care a terminat școala generală cu media 10. Karina a fost elevă a școlii generale ”Șerban Cioculescu” din Găești. În continuare, eleva vrea să studieze la un liceu de top din Pitești.
După rezultatele excepționale obținute atât lașcoală, cât și la examenul de evaluare națională, Karina se gândește să urmeze o carieră de astronom sau de medic.

Fata a declarat recent pentru Cronica Găeștiului că este pasionată de fizică, dar e bună la toate materiile, dacă a terminat școala cu note doar de 10.

Karina – eleva care a terminat școala generală cu media 10

Nu a fost o mirare pentru nimeni atunci când s-au afișat rezultatele de la evaluarea națională, iar nota Karinei Marinescu a fost 10. fata a obținut media 10 și la finalul școlii generale.

În județul Dâmbovița, alți trei elevi au luat media 10 la Evaluare Națională 2019.

Și în București au fost 48 de absolvenți de clasa a VIII-a care au avut media 10 la Evaluare Națională 2019.

Karina – eleva care a terminat școala generală cu media 10

Fosta elevă a școlii generale ”Șerban Cioculescu” din Găești se gândește să urmeze o carieră de astronom sau de medic. Până atunci, însă eleva va urma cursurile unui liceu de prestigiu din Pitești.

Lapolul opus față de elevii care au reușit să facă performanță atât în timpul școlii, cât și la examen, se află cei care nu au reușit să obțină decât nota 1 la examenul de evaluare națională. La nivelul Bucureștiului au fost și multe medii de 1. Adică, circa 100 de elevi au obținut note mai mici de 2 la cele două testări, română și matematică.

Ecaterina Andronescu a spus câteva cuvinte despre viitorul pe care îl prevede elevilor care au terminat ciclul de învățământ gimnazial.

”Noi nu știm astăzi câte profesii nu vor mai fi peste 10 ani. Poate 50%… Peste 20 de ani, cu siguranță, peste 50% dintre profesiile existente astăzi nu vor mai fi. Și, atunci, ce trebuie să facem noi? Să construim o școală conservatoare, care să nu aibă dinamica necesară pentru ca cel școlit să se poată adapta acestor schimbări? Eu cred că nu. Ceea ce trebuie să facem noi este ca ritmul schimbărilor să fie ușor de asimilat și de acceptat”, a explicat Ecaterina Andronescu.

”Trebuie să încercăm să îi învățăm să se adapteze la schimbări. Astăzi, viața noastră, este influențată într-o manieră uriașă de tehnologie. De aceea, căutăm și noi soluții. Vrem să flexibilizăm școala, să personalizăm școala, să punem în centrul activității didactice elevul”, a mai explicat Ecaterina Andronescu.

Citește și: Rezultate Evaluare Națională 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: