Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton se află în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19! Prințul William a fost deja infectat cu boala

Kate Middleton se află în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19! Prințul William a fost deja infectat cu boala

Kate Middleton se află în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19! Prințul William a fost deja infectat cu boala

Kate Middleton a intrat oficial în carantină și și-a anulat toate angajamentele, asta după ce o persoană cu care a intrat în contact a fost testată pozitiv cu Covid-19. 

Kate Middleton se află în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19

Ducesa de Cambridge se află acum în carantină, asta pentru că a intrat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut luni de Kensington Palace, relatează Reuters.

”Ducesa de Cambridge a intrat, săptămâna trecută, în contact cu o persoană care a fost testată ulterior pozitiv cu Covid-19. Alteţa sa regală nu prezintă niciun simptom, însă respectă toate directivele guvernamentale relevante şi se autoizolează acasă”, a anunţat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Soția prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, a participat la mai multe evenimente săptămâna trecută, inclusiv vineri, la Campionatul de tenis de la Wimbledon, și nu se știe exact dacă aceasta a luat virusul sau cu cine a intrat în contact.

Kate Middleton urma să asiste luni la marcarea a 73 de ani de la înfiinţarea Serviciul Naţional britanic de Sănătătate (NHS), împreună cu William, care nu intră în carantină, asta pentru că Prințul s-a îmbolnăvit de Covid-19 anul trecut, în aprilie, cam în aceeaşi perioadă cu tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului. Presa scrie că el a fost destul de grav bolnav.

Ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru a avea o siluetă de invidiat

Ducesa de Cambridge are un regim de viață extrem de echilibrat, dar cu toate astea ține o dietă pentru slăbi în perioadele mai dificile. Kate Middleton ține o dietă populară la Hollywood , folosită chiar de Jennifer Lopez. Kate este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos, iar spre mirarea tuturor, ducesa își prepară mâncarea acasă. Soției lui William îi place să-i implice și pe copiii săi, Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis în procesul de gătit. Așadar, dieta pe care aceasta o folosește pentru a slăbi cât mai repede este Dunkan.

De asemenea, se știe că ducesa este pasionată de smoothi-uri, motiv pentru care își prepară la micul dejun această băutură. Conform Daily Mail, ducesa amestecă varză, matcha, spanac, romaină, coriandru și afine. Totodată, Kate consumă câteodată și un bol cu fulgi de ovăz la micul dejun.

La prânz, Kate Middleton consumă de obicei măncăruri fără carne. În timpul turneului regal al ei și a lui William în India, bucătarul Raghu Deora a primit ordine să creeze feluri de mâncare deosebite pentru cei doi. „Este totul vegetarian, pentru că mi s-a spus că asta preferă cei doi”, a explicat el. William a declarat în el și Kate iubesc sushi-ul. Printre mâncărurile preferate ale ducesei de Cambridge se numără și salatele de pepene verde, tabbouleh, ceviche si gazpacho.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: