Redactia.ro
Home » Monden » La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță! Prezentatorul de la PRO TV a povestit toate detaliile

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță! Prezentatorul de la PRO TV a povestit toate detaliile

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță! Prezentatorul de la PRO TV a povestit toate detaliile

Cătălin Măruță este una dintre cele mai apreciate și transparente vedete din showbiz. Prezentatorul nu s-a ferit să povestească nici mometul când și-a pierdut virginitatea și a descris totul în detaliu. 

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai urmăriți prezentatori în televiziunea românească, iar oamenii îl apreciază pentru felul lui de a fi și pentru faptul că este sincer și deschis. Din acest motiv, Măruță nu a evitat să răspundă la întrebarea când și-a pierdut virginitatea, ba chiar a dat și detalii despre momentul important.

Cătălin Măruță a declarat că a făcut dragoste cu femei care făceau ”cât zece” în pat, iar în ceea ce privește virginitatea își amintește, surâzător, că evenimentul s-a petrecut la sfârșitul clasei a VIII-a, cu o colegă de liceu.

“Am făcut dragoste cu super femei care făceau cât zece și credeți-mă că era foarte ”aglomerat” în pat! Tot ce îmi aduc aminte e că s-a întâmplat pe la sfărșitul clasei a VIII-a și că am reușit să conving o domnișoara de liceu. Un lucru e sigur: după, mi-a crescut tare mult popularitatea printre colegi!”, a povestit Cătălin Măruță.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță! Mai mult, Cătălin Măruță a recunoscut și că trăgea ocheade în vestiarul fetelor.

“Ma uitam cu baietii, printr-un gemulet, in vestiarul fetelor cand se schimbau pentru ora de sport. Au trecut anii si intre timp mi-a venit mintea la cap”, spune vedeta.

Andra și Cătălin Măruță, surprinși de copii în timp ce făceau dragoste

Andra și Cătplin Măruță au fost întrebați dacă au fost prinși în timp ce savurau o partida în doi. Raspunsul nu s-a lăsat așteptat, iar Cătălin Măruță a fost cel care a răspuns provocării.

”Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…”, a declarat Cătălin Măruță.

Povestea dintre Andra și Cătălin Măruță a început în 2005, când aceștia s-au cunoscut la emisiunea Tonomatul DP2, prezentată chiar de actualul soț. Ani mai târziu, Andra a mărturisit că nu a fost impresionată de stilul și felul lui Măruță, astfel că, artista s-a lăsat greu de cucerit. Însă, trei ani mai tarziu, cei doi și-au declarat juramintele de dragoste și s-au căsătorit la Târgu Jiu, orașul natal al lui Cătălin Măruță. Acum, ei au doi copii, pe David și pe Eva, pe care i-au învățat deja tainele rețelelor de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: