Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Cum a reușit să strângă suma

La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Cum a reușit să strângă suma

GALERIE FOTO (3) La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Cum a reușit să strângă suma

O adolescentă de numai 14 ani a reușit să-și cumpere o casă în valoare de 100.000 de dolari, cu bani câștigați chiar de ea! Povestea ei a devenit cunoscută în toată lumea!

La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari

Willow Tufano a reușit să șocheze pe toată lumea atunci când avea doar 14 ani. Adolescenta și-a cumpărat o casă în valoare de 100.000 de dolari după ce și-a economist și a muncit ca să-și strângă banii.

Povestea tinerei a devenit cunoscută în toată lumea. Televiziunile celebre din SUA au dorit să vorbească cu adolescenta afaceristă și să0i distribuie povestea mai departe. Willow s-a bucurat atunci de o celebritate imensă, mai ales pentru un copil de 14 ani, însă a făcut față cu brio.

În 2005, când Willow avea 7 ani, piața imobiliară era în plină expansiune. Prețurile locuințelor din unele cartiere din Florida aproape s-au dublat de la o lună la alta. Familia ei s-a mutat într-o casă mare, iar atunci mama ei a devenit agent imobiliar.

La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Cum a reușit să strângă suma

Totul a început când aceasta avea doar 13 ani. Aceasta excela la școală, dar din cauză că avea ADHD, părinții au decis că e mai bine ca fata să învețe casă. Willow a început să descopere, prin intermediul afacerii de familie, că îi plac afacerile.

Umblând cu mama ei și având contact cu diferite case, adolescentei i-a venit o idee nemaipomenită! A întrebat clienții dacă aceștia doresc să scape de lucrurile vechi din casele pe care le-au pus la vânzare și s-a apucat să vândă tot ce a putut, de la electrocasnice, mobilă și chiar obiecte de artă.

La doar un an diferență, tânăra și-a mai cumpărat o casă

Willow a prins gustul afacerilor, astfel că în următorul an aceasta și-a mai luat încă o casă, iar până la 18 ani, avea deja trei case pe numele ei.

Willow ajunsese să economisească 500 de dolari pe lună, însă pe atunci nu se gândea ce va face cu banii, până într-o zi când, mama ei a găsit o casă care valora 100.000 de dolari, însă, pentru că piața imobiliară se prăbușise, locuința era vândută cu prețul de 12.000 de dolari. Willow s-a gândit atunci că cel mai bine ar fi ca banii aceia să-i investească într-o casă.

La doar 14 ani și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Cum a reușit să strângă suma

”Mi-am spus: Și dacă aș cumpăra o casă? Asta ar fi o nebunie”, povestea Willow.

Willow a cumpărat casa împreună cu mama ei, însă pânăr la vârsta de 18 ani, tânăra a despăgubit-o pe mama ei și a rămas singura posesoare a locuinței, pe care mulți ani a ținut-o în chirie pentru un cuplu, pentru suma de 700 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: