Redactia.ro
Home » Monden » La trei luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția artistului rupe tăcerea. Declarațiile emoționante făcute de Elena Sinulescu: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

La trei luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția artistului rupe tăcerea. Declarațiile emoționante făcute de Elena Sinulescu: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

GALERIE FOTO (4) La trei luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția artistului rupe tăcerea

La trei luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția artistului rupe tăcerea. Interpetul de muzică populară s-a stins din viață pe 16 noiembrie, din cauza problemelor de sănătate. Soția artistului, Elena Sinulescu, a fost criticată de mulți colegi de breaslă de-a lui Benone Sinulescu. Sătulă de toate criticile, femeia a vorbit despre ultimele luni.

La trei luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția artistului rupe tăcerea. Declarațiile emoționante făcute de Elena Sinulescu: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Benone Sinulescu a murit pe 16 noiembrie, lăsând în urmă multă durere în rândul familiei, dar și a celor care îi îndrăgea muzica. Elena Sinulescu a fost singura persoană care a fost aproape de artist în ultimele momente de viață. Mulți colegi de breaslă de-a artistului au criticat-o pe soția sa, în toamna anului trecut, când se specula că Elena Sinulescu a refuzat să-l transfere pe artist într-un spital din Timișoara. Sătulă de toate criticile,femeia a rupt tăcerea și spune prin ce a trecut în ultimele luni.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a fost prima persoană care a declarat că Elena Sinulescu nu s-ar fi îngrijit suficient de starea artistului.Ulterior, Ionuț Pavel a recunoscut că a redat incomplet anumite informații. Printe artiștii revoltați de decizia partenerei lui Benone s-a declarat și Saveta Bogdan, dar și Laura Lavric. De asemenea, Adriana Bahmuțeanu s-a declarat indignată de gestul Elenei Sinulescu.

Adriana a realizat și ultimul interviu cu maestrul muzicii populare, în anul 2019. Bruneta a spus că soția artistului nu a vrut să apară în fața camerelor, și nici măcar nu a salutat echipa de filmare, odată ajunși în casa lor. După trei luni de la trecerea în neființă a soțului său, Elena Sinulescu a decis să rupă tăcerea și să-și deschidă sufletul. ”E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură.

Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

Povestea de dragoste dintre Benone și Elena Sinulescu

Benone Sinulescu și Elena, soția sa, s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani. Povestea lor de dragoste a fost extrem de specială. Într-un interviu, regretatul interpret de muzică populară a vorbit despre soția sa, care mereu a fost discretă cu viața sa și cu aparițiile în public. Deși au fost împreună peste 40 de ani, Elena a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit în public. Benone Sinulescu ave anumai cuvinte de laudă la adresa soției sale.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: