Redactia.ro
Home » TV » Lavinia Pârva a pierdut lupta cu kilogramele

Lavinia Pârva a pierdut lupta cu kilogramele

Lavinia Pârva a pierdut lupta cu kilogramele

Lavinia Pârva este foarte fericită în postura de viitoare mămică. Artista abia așteaptă să își strângă la piept pruncul. Până atunci, însă, Lavinia adaugă kilogram după kilogram. Cântăreața urmează să nască la începutul lunii.

Lavinia Pârva însărcinată în ultima lună de sarcină

Soția lui Stefan Bănică jR. este gravidă în luna a noua. Vedeta preferă să se descurce singură, deși nu mai este atât de slăbuță încât să se miște cu ușurință.

Era una dintre cele mai sexy brunete din showbiz iar acum de cand a ramas gravida este de nerecunoscut. Se pare că va trece mult timp până va scăpa de kilogramele în plus

Vedeta  a pierdut lupta cu kilogramele

Lavinia Pârva s-a îngrășat 30 de kilograme. Artista urmează să nască un băiețel luna viitoare și se pare că nu a fost deloc atentă cu kilogramele în plus.

Graviduța Lavinia a fost fotografiată de paparazzi click.ro. Imginile cu ea au devenit imediat subiect de discuție pe rețelele de socializare.

Lavinia Pârva are 34 de ani și a fost surprinsă la ultimele cumpărături necesare pentru amenajarea camerei băiețelului lor.

Deși vedeta are o viață activă și poate face în continuare multe lucruri, Lavinia este de nerecunoscut. Artista a luat în greutate mai bine de 30 de kilograme.

În imagini se poate observa că sarcina at ransformat-o destul de mult. A luat serios în greutate, iar gleznele i s-au umflat astfel încât încălțăminte sport este cea mai bună.

După ce va naște, Lavinia va începe un drum lung de pierdere a kilogramelor5 pe care le-a adunat în plus.

Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit civil, în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, luându-şi prin surprindere prietenii. Aceștia au fost invitați la petrecere fără a ști, iniția, ce sărbătoresc.

Ștefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 11 ani, din căsătoria cu Andreea Marin. Dar și un băiat în vărstă de 17 ani, dintr-o relație de cinci ani cu Camelia

Constantinescu.

Citește și:Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: