Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Cum a decurs prima întâlnire cu actualul soț

Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Cum a decurs prima întâlnire cu actualul soț

GALERIE FOTO (4) Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr. După divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Lavinia Pârva. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre prima întâlnire cu celebrul jurat de la X Factor.

Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Cum a decurs prima întâlnire cu actualul soț

Lavinia Pârva, dezvăluiri inedite despre relația cu Ștefan Bănică Jr. După mai multe zvonuri cu privire la un amantlâc, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au recunoscut că formează un cuplu. Artistul a divorțat de Andreea Marin, iar după câțiva ani s-a căsătorit cu frumoasa brunetă. Cei doi au preferat să fie discreți cu viața personală. Recent, Lavinia a vorbit deschis despre relația cu juratul de la X Factor. Vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu actualul soț. Invitată în emisiunea lui Marius Manole, bruneta a declarat că prima oară când l-a văzut pe Ștefan l-a întrebat dacă este machiat. „Prima dată când l-am cunoscut (n. r. pe Ștefan Bănică Jr.), l-am întrebat dacă este machiat”, a recunoscut Lavinia Pârva.

De asemenea, artista a declarat că zvonurile cu privire la divorț nu sunt deloc adevărate, mărturisind că se amuză mereu la auzul acestor speculații. Prioritatea celor doi este creșterea fiului lor, Alexandru, care reușește să-i înveselească zi de zi. „Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului,”, a declarat artista.

Lavinia Pârva, despre venirea pe lume a fiului său

Vedeta a declarat în repetate rânduri că nașterea fiului său i-a schimbat total viața. Solista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Lavinia a scris pe Instagram că a știut mereu că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe fața pământului. „Am intalnit pentru prima data iubirea necondiționată! Acea iubire lipsita de ego, iubirea in cea mai pură varianta care nu poate fi confundata cu iubirea fata de partener, parinti si alti oameni extrem de importanti din viata mea! Aici ma refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, ma face sa descopar zilnic abilitati pe care nici macar nu am banuit ca le am!Am stiut dintotdeauna ca mamicile sunt cele mai creative fiinte de pe pamant, cum fac ele o mancare din orice, cum gasesc solutii imediate, cum actioneaza instinctiv inainte ca pericolul sa apara, insa, ce nu am stiut este faptul ca un omulet atat de mic poate sa schimbe o lume intreaga in ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorita lui!”, a scris Lavinia despre fiul ei.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii din relațiile anterioare. Radu Stefan, 19 ani, este fiul pe care îl are împreună cu Camelia Constantinescu, iar Violeta, este fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: