Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva este de nerecunoscut! Cum arată soția lui Ștefan Bănică după ultima operație

Lavinia Pârva este de nerecunoscut! Cum arată soția lui Ștefan Bănică după ultima operație

GALERIE FOTO (4) Lavinia Pârva este de nerecunoscut! Cum arată soția lui Șetefan Bănică după ultima operație

Lavinia Pârva este de nerecunoscut după ultima intervenție estetică. Chiar dacă este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, se pare că pentru ea nu este de ajuns, astfel că apelat la ajutorul unui specialist. 

Cum arată Lavinia Pârva după ultima operație

Lavinia Pârva este schimbată total după ultima vizită la medicul estetician! Chiar dacă soția lui Ștefan Bănică are tot ceea ce își dorește, iar de când este mamă, parcă radiază, se pare că nimic nu este de ajuns atunci când vrei să arăți bine. Astfel că, de curând a fost la medic pentru a-și face o nouă intervenție estetică la față.

Lavinia Pârva este de nerecunoscut! Artista a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din România și nu s-a ferit niciodată să vorbească despre „modificările” pe care și le face. În ultima vreme, fanii vigilenți care îi urmăresc activitatea în mediul online au observat că soția lui Ștefan Bănică este complet schimbată.

Lavinia Pârva este de nerecunoscut! Cum arată soția lui Șetefan Bănică după ultima operație

Cântăreața a descoperit un soi de elixir al tinereții, mai exact un tratament pe baza unor injecții cu acid hialuronic și aminoacizi. După doar câteva ore de la administrare, tenul ei a fost complet schimbat.

”Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare! Ce este? Este o terapie injectabilă cu un ser minune, pe bază de acid hialuronic și aminoacizi! Efectul este imediat, pielea se întinde pe loc și în 24 de ore fața ta va arăta foarte hidratată, ridicată, luminoasă și mult mai tânără!”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Cum au reacționat fanii la schimbarea vedetei

Postarea a strâns o mulțime de reacții din partea internauților. În timp ce unii au spus că nu sunt de acord cu astfel de intervenții, cei mai mulți au lăudat schimbarea, spunându-i că arată mai bine ca oricând: ”Frumusețe!”, „Ești superbă, vă dorim numai bine și sănătate”, „Ești woooow” – sunt doar câteva dintre mesajele ce au apărut în secțiunea de comentarii.

Lavinia Pârva este de nerecunoscut! În vara anului trecut, Lavinia Pârva a fost asaltată cu întrebări din partea admiratorilor, astfel că, a mărturisit, tot pe pagina sa de Instagram, că și-a făcut o operație de augmentare mamară. Artista a explicat, atunci, că era mai mult decât mulțumită de rezultat și a ținut să le mulțumească medicilor.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram, în vara anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: