Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Artista a spus adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Artista a spus adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Soția lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit recent, despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit în presă că cei doi ar fi în prag de divorț. Astfel, Lavinia a clarificat lucrurile!

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Artista a spus adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr. În urmă cu câteva săptămâni, în presă se zvonea că cei doi ar fi în prag de divorț, după ce artista a fost surprinsă fără verigheta. Astfel, vedeta a decis să să spună adevărul despre relația pe care o are în prezent cu Bănică Jr. Lavinia a infirmat zvonul, conform căruia ea și Ștefan ar avea probleme în căsnicie și ar divorța. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunța fanii că ea cu Bănică se înțeleg foarte bine. ”Si iata cum se vuieste că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e gradina!”, a fost reacţia Lavinei pe pagina sa de Instagram.

Totodată, Lavinia a declarat că relația ei cu tatăl copilului este foarte bună și își cresc împreună băiețelul de numai un an.”E bine. E o perioadă frumoasă pentru noi. Nu ştiu ce ar fi fost cu noi dacă ne-ar fi prins perioada asta (n.red. pandemia) fără cel mic. Aşa ne-am petrecut timpul cu el. Alexandru cântă la pian cu tati”, a povestit Lavinia. Ba mai mult, artista a declarat într-o emisiune că va avea un proiect împreună cu soțul său.

Povestea de dragoste dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria în urmă cu câțiva ani. De-a lungul timpului, s-au vehiculat multe informații despre relația lor, dar cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Potrivit unor surse, se pare că dragostea lor a început pe vremea când Ștefan Bănică prezenta emisiunea “Dansez pentru tine”, atunci când Lavinia a participat alături de Decebal Negoiță în 2011. Tot în același an, artista a fost surprinsă în scara blocului unde cântărețul are un apartament.

La acea vremea, Bănică Jr. era căsătorit cu prezentatoarea Tv, Andreea Marin, iar după ce s-a aflat că cei doi ar avea o relație, artistul a declarat că nu are nicio legătură cu Lavinia Pârva. După ce a divorțat de Andreea Marin, Ștefan a confirmat relația cu artista, cu care ulterior, s-a căsătorit și și-a întemeiet o familie. În prezent, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva își cresc fiul de numai un an, Alexandru, de care artistul este extrem de atașat. De asemenea, cei trei copii ai artistului, pe care îi are cu trei femei diferite, au o legătură specială între ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: