Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, gesturi tandre cu un bărbat misterios: ”Te iubesc!”

Lidia Buble, gesturi tandre cu un bărbat misterios: ”Te iubesc!”

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble stârnește, din nou, semne de întrebare. Artista a postat pe Instagram imagini cu gesturi tandre față de un bărbat misterios. ”Te iubesc!” i-a spus Lidia Buble la un moment dat acestuia.

Lidia Buble, gesturi tandre cu un bărbat misterios: ”Te iubesc!”

Lidia Buble se află în acest weekend în Madrid, la sora sa în vizită, Dana. De acolo, artista a postat imagini misterioase alături de un bărbat pe care l-a îmbrățișat, pupat și i-a spus că-l iubește în spaniolă, potrivit Spynews.

Vedeta a ținut să-l arăte tuturor pe tânărul față de care a avut gesturi tandre. L-a fotografiat și filmat toată seara. Într-un video împreună cântau, iar la o clipă de neatenție a acestuia l-a sărutat scurt și tandru pe obraz în fața tuturor. Asemeni Lidiei Buble, tânărul a demonstrat că are o voce foarte bună și chiar a cântat o piesă romantică. Impresionată, Lidia Buble i-a spus că… îl iubește, în limba spaniolă.

Timp de un an și jumătate nu s-a mai văzut Lidia Buble cu sora sa, Dana.

„Am să mă întâlnesc cu o persoană pe care nu am mai văzut-o de un an și jumătate și după care sunt efectiv disperată și pe care aștept să o revăd. A venit momentuuu…. îmi vine să urlu de fericireeeee dar sunt în taxi și îl sperii pe omu ăsta”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, surprinsă în compania lui Cobra Tate

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, după o relație de cinci ani, Lidia Buble este în atenția paparazzilor de fiecare dată când apare în preajma unui bărbat. După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Cornel Ilie, artista a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu.

Teribilism și inconștiență! Andrew Tate, fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce conducea cu 273 km/h!

Cei doi s-au întâlnit la un local de fițe din Capitală și au stat ore în șir la povești. La începutul acestei primăveri, Lidia Buble a clarificat zvonurile despre posibilele sale relații.

Lidia Buble s-a dichisit pentru întâlnirea cu Cobra Tate

„Pentru mine începutul de primăvară este unul intens. Îndrăgostită nu sunt, dar trăiesc intens”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

De ce s-a despărțit Lidia Buble de Răzvan Simion

Nu se cunoaște cu exactitate motivul din cauza căruia Răzvan Simion și Lidia Buble au mers pe căi separate. Sunt speculații potrivit cărora religia ar fi fost de fapt cauza. Lidia a tot sperat că Răzvan se va converti la penticostali, iar Răzvan nu a dat niciun semn în acest sens.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri (…) Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acordEa este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble pentru impact.ro.

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut împreună anunțul. ”Sunt foarte fericită” - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: