Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu, de urgență la spital! Fiul vedetei s-a simțit foarte rău

Lili Sandu, de urgență la spital! Fiul vedetei s-a simțit foarte rău

GALERIE FOTO (3) Lili Sandu, de urgență la spital!

Lili Sandu, de urgență la spital! Vedeta a trecut prin momente de groază după ce fiul său, Thomas Jay s-a simțit foarte rău, motiv pentru care s-a internat în spital! Lili Sandu a explicat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu adevărat.

Lili Sandu, de urgență la spital! Fiul vedetei s-a simțit foarte rău

Lili Sandu, de urgență la spital! De sărbători, Lili Sandu și Silviu Țolu au avut parte de momente cumplite, după ce fiul lor s-a simțit rău în urmă cu o noapte. Astfel, Lili Sandu a ajuns de urgență la spital. Artista le-a explicat fanilor săi ce s-a întâmplat cu adevărat. Lili a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare pe patul de spital împreună cu Thomas Jay și le explică utilizatorilor ce s-a întâmplat. Conform acesteia, fiul său a făcut febră 40.4 și frisoane, fiine nevoită să îl ducă de urgență la spital. După ce medicii i-au făcut analize, au descoperit că micuțul avea infecție urinară, iar cei doi părinți nu-și imaginează cum s-a întâmplat asta.„Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă.”, a spus Lili Sandu.

În prezent, starea micuțului este stabilă, iar febra a scăzut considerabil. Deși artista a spus că nu consumă antibiotice, a recunoscut că de această dată va accepta pentru ca Thomas să-și revină cât mai repede. „Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constata că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba.”, a mai spus Lili Sandu. Lili și Silviu nu știu cum fiul lor a făcut infecție urinară, mai ales că acesta este ferit de orice risc. Dar cei doi au încredere în medici și au ascultat cu strictețe indicațiile acestora.

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva luni, găsindu-și fericirea în brațele modelului Silviu Țolu. Băiețelul lor Thomas Jay, a venit pe lume perfect sănătos, dar vedeta nu a putut naște natural, apelând la cezariană. Lili a declarat că își dorea să nască pe cale naturală, dar micuțul nu se afla în poziția corectă pentru a putea fi născut natural. „Aș fi putut să încerc, dar era mult prea riscant și pentru mine, și pentru bebe și atunci am făcut operația de cezariană. Mi-a fost foarte teamă!”, a povestit Lili Sandu.

De asemenea, Lili a mai avut de întâmpinat un moment de groază imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul său. Mai exact, micuțul a făcut icter, dar nu unul obișnuit. Aceasta a povestit printre lacrimi că timp de opt zile a durat tratamentul la care a fost supus cel mic. Din fericire, micuțul și-a revenit, iar după câteva zile cei doi au mers acasă. ”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă. Dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse învingători”, a spus Lili Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: