Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu, SPERIATĂ de Thomas, fiul ei de 2 ani! Cum şi-a găsit fiul în casă. A rămas fără cuvinte!

Lili Sandu, SPERIATĂ de Thomas, fiul ei de 2 ani! Cum şi-a găsit fiul în casă. A rămas fără cuvinte!

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul

Lili Sandu (42 ani) a dezvăluit că a așteptat mult să rămână însărcinată. Cum medicii i-au spus, într-un final, că avea doar o șansă dintr-o sută să poată să conceapă un copil în mod natural, bruneta din showbiz a acceptat și varianta de a face fertilizare în vitro.

În decembrie 2019 însă, chiar cu două săptămâni înainte de sărbători, Lili Sandu și Silviu Țolu au primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun, vestea că vor deveni părinți și, cel mai important, pe cale naturală.

Thomas s-a dat cu capul de parchet

Timpul a trecut, copilul a ajuns la vârsta de 2 ani, iar grijile de mamă s-au multiplicat pentru Lili Sandu. Fosta iubită a lui Bogdan Stelea a povestit un episod care a șocat-o. Fiul ei fiind protagonistul principal, asta după ce a copiat comportamentul colegilor de joacă din fața blocului.

Dacă inițial s-a speriat, ulterior, Lili Sandu și-a dat seama că nu poate decât să accepte toate stările lui Thomas.

Are destul de multe stări, am înțeles că este vârsta. La noi a început pe la 1 an și șase luni, dar știi cum a început? Văzând la alți copii. Jucându-se la bloc, a văzut o fetiță care se dădea cu capul de ciment, dar nu dădea tare.

Și a venit în casă, s-a pus în genunchi și voia să dea cu capul de parchet. Și zic: Doamne, ce se întâmplă?. Dar trebuie să îi accept stările, e vârsta. Înainte să am copil, când vedeam lucrul ăsta (nr. un copil care face vreo criză) spuneam ”Doamne, este îngrozitor, să nu am un copil din ăsta”.

Thomas face lucrurile astea, mi s-a întâmplat lucru ăsta și în vacanță, să se pună să urle. El încă nu conștientizează stările și emoțiile. Ce pot să fac? Îl iei în brațe și mergem mai departe”, a spus Lili Sandu.

Şi-a dat deja fiul la grădiniţă

Lili Sandu şi-a dat fiul la grădiniţă cu 4 luni înainte ca micuţul să împlinească 2 ani. Băieţelul a mers în colectivitate încă din aprilie 2022.

Deci am avut, așa, niște momente de anxietate, când am văzut că a plecat cu doamna educatoare. Doamna l-a luat în brațe și a plecat cu el. Oh, pune altcineva mâna pe bebele meu! Azi am început perioada de adaptare, eu sunt aici, în curte, îl aștept”, a spus, vizibil emoționată, vedeta.

Lili Sandu a ales o grădiniță în pădure, cu o curte generoasă, amenajată cu foarte mare grijă pentru natură: ”Mi-ar fi plăcut să vin și eu cu el aici la grădiniță, să stau cu el ziua.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: