Redactia.ro
Home » Monden » Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți a așteptat ambulanța timp de patru ore

Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți a așteptat ambulanța timp de patru ore

Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19.

Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Liliana Mocanu a așteptat ambulanța timp de patru ore, după ce a început să se simtă rău. Ana, fiica actriței a contactat și ea virusul. Cum se simte cele două?

Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți a așteptat ambulanța timp de patru ore

Liliana Mocanu, infectată cu COVID-19. Cunoscuta actriță din serialul Las Fierbinți a declarat că nu a scăpat de furia virusului COVID-19. Liliana Mocanu a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Actrița a precizat că s-a simțit rău, motiv pentru care a sunat la ambulanță, iar aceasta a ajuns după patru ore. â

Vedeta a spus că s-a speriat foarte mult, mai ales că a contractat o formă gravă a bolii. Potrivit acesteia, fiica sa a contactat și ea virusul. La momentul de față, actrița susține că nu se simte bine, are febră musculară, frisoane și stări de rău. „Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate.‘, a declarat Liliana Mocanu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Imediat după ce a auzit că fiica sa nu se simte bine, Liliana a așteptat să-i facă testul acesteia. Ulterior, s-a dovedit că și Ana are COVID-19. „Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine.‘, a mai spus Liliana Mocanu înainte să ajungă ambulanța.

Drama Lilianei Mocanu

În vârstă de 52 de ani, Liliana Mocanu este cunoscută ca fiind soția lui Firicel din serialul Las Fierbinți. În timpul pandemiei de coronavirus, vedeta a trecut prin momente cumplite, căci mama ei a fost răpusă de coronavirus. Actrița a intrat în depresie și nu a mai ieșit afară timp de 8 luni.

Liliana a fost nevoită să-și conducă mama pe ultimul drum, după protocolul Covid-19. Nici după atâtea luni vedeta nu-și poate reveni. „Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece <într-o pungă>. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: ”, a povestit actrița, izbucnind în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: