Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său. Vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste

Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său. Vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste

GALERIE FOTO (2) Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său

Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său. Vedeta tv și-a scos fiul în lume! Dacă până acum ne mulțumesc cu câteva imagini pe Instagram, iar în alea a apărut doar pentru câteva secunde cu spatele, acum, Liviu Matei și-a arătat chipul. Cu cine seamănă fiul lui Vârciu?

Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său. Vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste

Liviu Vârciu, prima apariție alături de fiul său. Liviu Vârciu i-a organizat fiului său o petrecere pe cinste. În această seara are loc petrecerea în cinstea botezului lui Liviu Matei, fiul de un an si două luni al artistului. Prezentatorul tv l-a prezentat lumii pe fiul său, pentru prima oară.

Anda l-a rugat pe iubitul ei să nu îi arate chipul lui Matei, iar în ultimele luni, vedeta tv a postat câteva imagini cu micuțul în care i se vedea doar spatele. Liviu a apărut la Acces DIrect cu Matei, vorbind despre petrecerea organizată în cinstea fiului său. Înainte de marea distracție, artistul a fost lăsat singur cu cei doi copii, pentru ca mămica lor să se pregătească pentru marele eveniment. „E greu tare cu doi copii. Gata cu copiii. (…) Sunt bonă, cum e bărbatul modern”, a spus Liviu Vârciu la Acces Direct.

fiul lui Liviu Varciu

La petrecerea organizată de artist pentru fiul său vor participa sute de invitați. ”Eu o să invit toți prietenii mei. Lângă mine au fost tot timpul de ziua mea, la botezul fetei, taraful Cleante cu Diana Matei, regret că nu vor fi și toată noaptea. Îl am pe Jean lângă mine, am înțeles că va veni și Bella Santiago pentru că s-a legat o prietenie foarte bună la Te cunosc de undeva și eu și soțul ei suntem prieteni de șpriț. Voi fi foarte mulți artiști. Acum eu n-am cum să-i opresc dacă vor să cânte o piesă să nu pună mâna pe microfon”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său

Liviu Vârciu și Anda Călin au doi copii minunați împreună, un fetiță, Anastasia și un băiat, Liviu Matei. Cei doi și-au botezat băiatul anul trecut, dar petrecerea nu au mai putut să o organizeze din cauza pandemiei de coronavirus. Așadar, micuțul va avea parte de o petrecere pe cinste.

Cu toate astea, sora sa mai mare, Carmina, nu va participa la botez. Adolescenta a declarat pentru Redactia motivul pentru care nu va ajunge la creștinarea micuțului. „Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele”, a spus Carmina Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: