Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, ținut la pat de problemele de sănătate: «M-a rupt. Ce ne facem?»

Liviu Vârciu, ținut la pat de problemele de sănătate: «M-a rupt. Ce ne facem?»

GALERIE FOTO (2) liviu varciu

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, trece prin momente delicate. De mai bine de o săptămână se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care nu îi dă pace. Artistul și-a vărsat supărarea în mediul online, însă nu a renunțat la umorul caracteristic.

Liviu Vârciu, țintuit la pat de problemele de sănătate

Liviu Vârciu împlinește 42 de ani pe data de 17 martie, însă nu sunt șanse prea mari să petreacă, din păcate. Asta pentru că este răcit de mai bine de o săptămână și abia se poate ridica din pat, după cum a povestit fanilor din mediul online. Întins în pat, cu o față vizibil afectată de răceală, Liviu Vârciu a povestit fanilor despre problemele care îi creează bătăi de cap și care par să fie fără de sfârșit.

liviu varciu
Liviu Vârciu este răcit de mai bine de o săptămână

„Mie mi-a fost dor de răceală, dar nu de asta! E rea tare. M-a spart din ce în ce mai rău. Am 7 zile azi. Cică în 7 zile cu sau fără pastile ești bine. M-a rupt… M-a spart. Ce ne facem? Mâine e și ziua mea. Stau așa în pat? Dacă sunteți bine, să aveți o zi frumoasa! Dacă sunteți răciți, cum facem?”, a transmis Liviu Vârciu, pe pagina personală de Instagram.

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată

Liviu Vârciu pare să fie urmărit de problemele de sănătate. Luna trecută, aflat în vacanță în Maldive s-a confruntat cu un alt inconvenient care l-a împedicat să se bucure de plajele exotice.

Artistul s-a trezit cu fața umflată și a reușit să scape de dificultăți doar după ce a apelat la un remediu băbesc, așa cum se spune în limbaj informal. El a adormit atunci cu aerul condiționat pornit și s-a trezit cu fața umflată și cu o durere insuportabilă de cap. Speriat, solistul a apelat la ajutorul medicilor și a urmat tratamentul cu strictețe, însă fără rezultat. Din fericire, umflătura a dispărut după ce a recurs la un remediu băbesc: iaurtul.

Liviu Vârciu este îndrăgostit până peste cap de Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de ani buni, însă nu se grăbesc să ajungă la altar. Fostul cântăreț are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață, pe care o consideră cea mai frumoasă și cea mai interesantă femeie pe care a cunoscut-o vreodată.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim”, povestea Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: