Redactia.ro
Home » Monden » Logodnicul unei concurente de la Survivor România se distrează de minune în compania unei alte femei. Faimoasa nu va fi bucuroasă deloc!

Logodnicul unei concurente de la Survivor România se distrează de minune în compania unei alte femei. Faimoasa nu va fi bucuroasă deloc!

GALERIE FOTO (5) Logodnicul unei concurente de la Survivor România

Logodnicul unei concurente de la Survivor România se distrează de minune. În timp o concurentă de la Faimoși se chinuie să supraviețuiască și să facă față traseului, logodnicul ei se distrează de minute, alături de altă femeie.  Despre cine este vorba?

Logodnicul unei concurente de la Survivor România se distrează de minune în compania unei alte femei. Faimoasa nu va fi bucuroasă deloc!

Logodnicul unei concurente de la Survivor România se distrează de minune. Iubitul unei concurente de la Survivor România a fost surprins în timp ce lua masa în oraș, alături de altă femeie, în timp ce logodnica sa se luptă să supraviețuiască. Cu siguranță, Faimoasa nu va fi deloc încântată când va vedea imaginile cu iubitul ei distrându-se împreună cu altă femeie, în timp ce ea suferă de foame în Republica Dominicană. Fără să vă mai ținem în suspans, trebuie să știți că este vorba despre Roxana Nemeș, concurenta la Faimoși. Blondina a reușit să treacă la limita de ultima eliminare Survivor România, declarând la un moment dat, că își dorește să plece din competiție. Cu toate astea, publicul a decis ca producătorul muzical Costi Ioniță să părăsească competiția. Așadar, Roxana a mai primit o șansă să demonstreze că își merită locul de Faimoasă în junglă.

Ei bine, în acest timp, când Roxana Nemeș încearcă să câștige pentru a mânca, logodnicul său, afaceristul Cătălin Hagima se distrează alături de o femeie. Mai exact, bărbatul a fost surprins la o terasă în timp ce își bea cafeaua alături de o bună prietenă de-ale sale. Deși dorul de iubită nu i-l alină nimeni, iubitul Roxanei a decis să se relaxeze alături de o persoană apropiată. Cei doi s-au comportat normal, ceea ce înseamnă că prietenul Roxanei Nemeș este un bărbat fidel, care își așteaptă cu nerăbdare viitoarea soție acasă.

Roxana Nemeș este logodită cu afaceristul Cătălin Hagima, acesta cerând-o în căsătorie. De asemenea, blondina este pregătită să aducă pe lume și un copil. Deși pandemia de coronavirus le-a stricat planurile de nuntă, cei doi amorezi își doresc să devină părinți în viitorul apropiat. Roxana Nemeș a declarat că vrea să fie mamă de băiat. Roxana a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Cătălin a făcut propunerea cu ajutorul unui mesaj emoționant postat pe un centru comercial din centrul Bucureștiului. În cele din urmă, blondina a acceptat fiind extrem de fericită. „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieţii ne va despărţii?”, a scris acesta.

Roxana Nemeș a acceptat provocarea de la Survivor România 2021

La scurt timp după ce a finalizat proiectul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemeș a acceptat provocarea Survivor România, deși avea planuri să devină mamă. Blondina a declarat că este un moment foarte bun pentru a participa la competiție, pentru că nu ar fi putut pleca dacă ar fi avut un copil. Ca întotdeauna, Roxana a precizat că este susținută de partenerul ei de cuplu.

De-a lungul competiției, au existat diverse conflicte între faimoși, iar unul dintre ei a avut loc între Zannidache și Roxana Nemeș. Artistul a povestit că blondina își dorea ca la unul dintre meciurile de recompensă premiul să fie șampon, în timp ce coechipierul se gândea că mâncarea ar fi mult mai folositoare în această luptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: