Redactia.ro
Home » Monden » Lora este însărcinată? Artista spune că are pofte

Lora este însărcinată? Artista spune că are pofte

Lora

Lora a pus telespectatorii pe gânduri, miercuri, în timp ce prezenta ”Vorbește Lumea”. Artista, în timpul unei discuții despre mâncare, a spus că ar avea pofte. 

Lora este însărcinată? Artista spune că are pofte

Lora a dat de bănuit telespectatorilor în cadrul ediției de miercuri a emisiunii ”Vorbește Lumea”. În timpul unei discuții culinare, cântăreața a precizat că are poftă de ceva anume. Imediat Cove a intervenit și a făcut o remarcă ironică, transmite Wowbiz.ro.

„Iată, Lora are pofte. De ce oare? Lăsăm oamenii să decidă”, a spus cunoscutul prezentator.

Lora și-a făcut introducerea la Vorbește lumea. Cum a fost întâmpinată de  Cove la prima ediție | Vorbeste Lumea | ProTv

Lora este împreună de ani buni cu Ionuț Ghenu și spune că se simtă împlinită alături de el. Într-un interviu, Lora și-a exprimat dorința de a deveni mamă a cinci copii.

„Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a mărturisit Lora, în cadrul unui interviu.

Lora s-a vaccinat anti-Covid

Lora s-a vaccinat anti-Covid. Imediat după rapel a avut reacții adverse mai severe din cauza cărora nu a mai putut prezenta emisiunea, înlocuind-o Ana Lesko.

„Cred că e al zecelea vaccin din viața mea.  Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”,  a spus Lora.

Anul trecut, Lora a avut o vacanță prelungită în Bali, din cauza restricțiilor odată cu pandemia. S-a zvonit încă de pe atunci faptul că ar urma să devină mamă. Nu s-a pronunțat, însă, pe acest subiect. Într-un alt interviu, Lora spunea că îi este teamă să devină mamă.

Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România | Româneşti, Vedete | Unica.ro

”Sunt pentru mulți mamă. Mă văd, dar mi-e frică sa îmi schimb viața la 180 de grade. Cred că se schimbă, dar pe de altă parte am foarte multe exemple, foarte multe colege de breaslă care sunt niște femei de succes și sunt și niște mame extraordinare. Habar nu am cum reușesc să facă chestiile astea. Mi se par, pur și simplu, de domeniul paranormalului. Pur și simplu, nu înțeleg”, a mărturisit Lora pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: