Redactia.ro
Home » Știri » Loredana Groza și soțul ei divorțează? Andrei Boncea a spus părerea despre pozele deocheate pe care le postează artista

Loredana Groza și soțul ei divorțează? Andrei Boncea a spus părerea despre pozele deocheate pe care le postează artista

GALERIE FOTO (2) Loredana Groza și soțul ei divorțează Andrei Boncea a spus părerea despre pozele deocheate pe care le postează artista

Loredana Groza și soțul ei divorțează? Au apărut zvonuri despre faptul că cei doi ar avea vieți separate de ceva timp și că fiecare își trăiește viața după bunul plac. 

Loredana Groza și soțul ei divorțează? Andrei Boncea a spus părerea despre pozele deocheate pe care le postează artista

Nu de puține ori s-a scris în presă despre faptul că Loredana Groza și soțul edi, Andrei Boncea, divorțează. Cei doi sunt căsătoriți din 1998 și au împreună o fiică, pe Elena Boncea. Aceasta a vrut să stea departe de lumina reflectoarelor, cu toate că ambii ei părinți sunt cunoscuți.

De curând, au apărut din nou zvonuri cum că cei doi au decis să divorțeze. Mai mult, se pare că aceștia trăiesc separat de mai mult timp și că fiecare își vede de viața lui. Cu toate acestea, Loredana Groza a încercat mereu să transmită faptul că are o căsnicie fericită și că nu are de gând să se despartă vreodată de cel care i-a fost alături 22 de ani.

“Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, spunea Loredana într-un interviu pentru Revista Viva în urmă cu ceva timp.

Ce părere are Andrei Boncea despre fotografiile deocheate postate de soția lui

Loredana Groza este una dintre cele mai extravagante vedete din România. Nu degeaba i s-a spune ”Madonna de România”, aceasta afișându-se tot timpul în ținute deocheate care să-i pună formele în evidență. Nu este moment în care artista să nu surprindă prin dezinvoltura ei, iar acest lucru poate fi observat și de soțul ei.

Când a fost întrebată despre ce părere are soțul ei despre modul în care se expune pe internet, artista a replicat că acesta nu are niciun fel de problemă și că ambii sunt implicați în showbiz, așa că fiecare înțelege ce prespune acest lucru.

Andrei Boncea s-a născut pe 6 februarie 1972 în Șuici, județul Argeș. Acesta este un producător român de film și televiziune, co- fondator al companiei de producție FRAME FILM și al companiei de teatru WONDERTHEATRE.

Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin în 2006.

De asemenea, a produs filme românești precum „Furia” în regia lui Radu Muntean, și „California Dreamin’”, în regia lui Cristian Nemescu, câștigător al premiului Un Certain Regard, la Festivalul de Film de la Cannes din 2007, precum și numeroase seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: