Redactia.ro
Home » Monden » Lorena Buhnici, la fel de fixă în opinii ca și soțul ei. Cum a jignit-o pe o femeie la malul mării. Lorena a postat imaginile pe Facebook: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”

Lorena Buhnici, la fel de fixă în opinii ca și soțul ei. Cum a jignit-o pe o femeie la malul mării. Lorena a postat imaginile pe Facebook: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”

GALERIE FOTO (2)

George Buhnici, vloggerul cu cel mai mare succes în industria tehnologică a reușit să-și dezamăgească urmăritorii. Acesta a fost blamat pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit într-un interviu că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a se afișa pe plajă cu vergeturi. El a mai afirmat că soția lui „arată ca o minoră”. Iată că și Lorena Buhnici ar avea obiceiul de a cataloga „o revistă după copertă”. Aceasta a uimit internetul după ce a jignit o femeie în costum de baie, la malul mării. Iată ce imagini a postat vedeta pe rețeaua socială personală!

Lorena Buhnici, gafă de proporții uriașe

Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât soțul său după ce a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu o femeie pe care a surprins-o fotografiindu-se în costum de baie, la malul mării.Soția lui George Buhnici a numit-o pe doamna respectivă nici mai mult nici mai puțin decât „balenuță”, având idei clare despre„siluetei greu de ținut în frâu”a acesteia:

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook, potrivit „Click.ro.” În încurajarea sa a venit și George Buhnici, care a dat imediat like postării.

Sursa foto: Click!

Cum se scuză George Buhnici în fața urmăritorilor săi

Acum, după ce a fost blamat de internauți, dar și de persoane publice, George Buhnici a venit și cu o scuză la adresa celor spuse în cadrul interviului controversat:

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia”, a scris Buhnici pe site-ul său.

George Buhnici a mai explicat faptul că el a făcut o aluzie la persoanele care au probleme cu obezitate atunci când a făcut referire la femeile cu vergeturi:

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”.

Vloggerul a mai adăugat faptul că o să fie mai atent la cuvintele pe care o să-și aleagă de-acum înainte:

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română”, a concluzionat George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.

Cum a stârnit dispreț vloggerul în mediul online

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Deși soțul ei afirmă că „arată ca o minoră”, Lorena Buhnici are de fapt vârsta de 40 de ani, iar în luna decembrie ava împlini 41 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: