Redactia.ro
Home » Monden » Reacția soției lui George Buhnici în urma valului de critici. Cum s-a scuzat vloggerul

Reacția soției lui George Buhnici în urma valului de critici. Cum s-a scuzat vloggerul

GALERIE FOTO (2)

George Buhnici, vloggerul cu cel mai mare succes în industria tehnologică a reușit să-și dezamăgească urmăritorii. Acesta a fost blamat pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit, într-un interviu pentru Xtra Night Show, că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a se afișa pe plajă cu vergeturi. Acesta a mai afirmat că soția lui „arată ca o minoră”.Iată ce reacție a avut soția lui în urma valului de critici, dar și cum s-a scuzat el!

Ce reacție a avut soția lui George Buhnici în urma valului de critici

Lorena și George Buhnici sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună o fiică, Ariana Maria, în vârstă de 9 ani. De curând vloggerul din industria tech, George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit extrem de multă controversă după ce a criticat aspectul fizic a mai multor femei de la malul mării, în timp ce se afla la un renumit festival din Constanța. Cele mai multe reacții le-a stârnit faptul că, a afirmat că soția lui „arată ca o minoră”. 

În urma declarațiilor controversate, soția lui a postat, în plin „scandal pe internet”, o fotografie pe contul personal de Instagram, de la sală. De aici se poate înțelege faptul că Lorena, îi dă dreptate soțului ei în afirmațiile pe care le-a făcut publice, relatează „Viva.ro”.

Cum se scuză George Buhnici

Iată cum a stârnit dispreț în mediul online: 

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Deși soțul ei afirmă că „arată ca o minoră”, Lorena Buhnici are de fapt vârsta de 40 de ani, iar în luna decembrie ava împlini 41 de ani. 

Acum, după ce a fost blamat de internauți, George Buhnici a venit și cu o scuză: 

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia”, a scris Buhnici pe site-ul său.

George Buhnici a mai explicat faptul că el a făcut o aluzie la persoanele care au probleme cu obezitate atunci când a făcut referire la femeile cu vergeturi: 

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”.

Vloggerul a mai adăugat faptul că o să fie mai atent la cuvintele pe care o să-și aleagă de-acum înainte: 

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română”, a concluzionat George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.

Sursa foto: Instagram, lorena.buhnici
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: