Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban a anunțat măsurile împotriva COVID-19 de pe litoral: „Cluburile care nu respectă regulile vor fi închise”

Ludovic Orban a anunțat măsurile împotriva COVID-19 de pe litoral: „Cluburile care nu respectă regulile vor fi închise”

Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat că în aceste zile urmează să fie făcute controale masive pe tot litoralul românesc, unde nu au fost respectate de multe ori măsurile de protecție împotriva coronaviruslui. Toți cei care organizează evenimente ilegale, cu prea mulți participanți sau cu invitați care nu respectă regulile impuse în pandemie, vor primi amenzi.

Controale la sânge pe litoral, anunțate de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a explicat că vizați de aceste controale sunt atât indivizii, cât și societățile economice.

Mai mult de atât, prim-ministrul a anunțat că exista și o șansă ca anumitor agenți economici să le fie suspendate autorizațiile de funcționare, dacă nu respectă legea și organizează evenimente care pot duce la contaminări în masă cu noul coronavirus.

Astfel, Ludovic Orban a anunțat „controale la sânge” pentru toți cei de pe litoral care nu respectă regulile impuse în pandemie. Cine va fi găsit vinovat, va fi sancționat.

„Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea”, a anunțat premierul Ludovic Orban referitor la cei care încalcă legea pe litoralul românesc.

Cluburile care nu respectă regulile vor fi închise

Mai mult decât atât, premierul Ludovic Orban a spus că sunt deja câteva cluburi de noaptea „pe lista neagră”, despre care se știe că nu respectă regulile de distanțare socială.

Premierul a avut chiar și un mesaj pentru aceștia. Ludovic Orban le-a transmis că aceste cluburi de noapte vor fi închise dacă continuă să nu respecte regulile impuse.

„Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a afirmat premierul Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: